Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

A Rostonsült sertésmáj almával és zsályával hozzávalói:
450 gr sertésmáj
125 gr póréhagyma
1 db alma
60 ml olaj
1 ek szárított zsálya
1 ek mustármag
150 ml tejszín
300 ml almalé
25 gr liszt, só, bors


A Rostonsült sertésmáj almával és zsályával elkészítési módja:
A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A rostonsült sertésmáj almával és zsályával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook