Rostonsült sertésmáj almával és zsályával recept

450 gr sertésmáj
125 gr póréhagyma
1 db alma
60 ml olaj
1 ek szárított zsálya
1 ek mustármag
150 ml tejszín
300 ml almalé
25 gr liszt, só, bors
A Rostonsült sertésmáj almával és zsályával elkészítési módja:
A májat vékonyra felszeleteljük, borsozzuk, majd lisztbe mártva kevés zsiradékban megsütjük. A zsiradékba beletesszük a hat-nyolc cikkbe vágott piros almát (az almát nem kell megtisztítani csak a magjait kivenni). Egy-két percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almalevet, mustármagot, pórét, tejszint, zsályát kevés borssal fűszerezzük és jól összeforraljuk. Köretkent párolt brokkolit adjunk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. nov. 10. 09:01
A rostonsült sertésmáj almával és zsályával elkészítési módja és hozzávalói.