Alufóliában sült gyömbéres hal recept
Az Alufóliában sült gyömbéres hal hozzávalói:80 dkg tonhalfilé
4 evőkanál bor
2 evőkanál frissen reszelt gyömbér
4 szál zöldhagyma
12 kicsi gombafej
2 evőkanál kókuszzsír
só
Az Alufóliában sült gyömbéres hal elkészítési módja:
A négy szeletre vágott halat megsózom, majd egyenként nagy alufóliára fektetem. Ízesítem a gyömbérrel, egy-egy kanál borral, melléteszem a gombát és a felkarikázott hagymát. Úgy csomagolom be, hogy ne folyhasson ki a szaft. A csomagokat forró, bő olajban 3-4 perc alatt megsütöm.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. nov. 9. 09:00
Az alufóliában sült gyömbéres hal elkészítési módja és hozzávalói.