Rossz fog helyett a jót húzták ki. Most mit csináljak és hol lehet panaszt tenni? (tudásbázis kérdés)
Jól van, örülök, ez a legkevesebb amit megcsinálhatnak de ezt tegyék meg.
Minden jót kívánok neked.
Hétfőn panaszt tettem.Bejött a fogorvosok főnöke és lecseszte azt a dokit aki kiszedte a jó fogat.Majd a főnök előtt ki lett vève a rossz is ! A főnök azt mondta hogy most várjak két hetet hogy begyógyúljon annyira a seb hogy lehesen pótlást csinálni.A pótlást a főnök fogja elkészíteni ingyen.
Elégedett vagyok ezzel a megoldással.De az biztos hogy ezútán sokkal óvatosabb leszek a fogorvosokal !
Nem minden fogorvosi rendeloben van fogrontgen,
arrol nem is beszelve, hogy 4-5 ezer Ft egy panoramafelvetel.
Őrület! Menjen a francba! Hol járt az esze?
Minimum a kártérítés és hozza rendbe, ültessen be, csináljon neked új és funkcionálisan megfelelő fogakat természetesen a saját költségén. Egy fillért ne fizess.
Mindenképpen panaszt tenni, leírni, dokumentálni, hogy legyen nyoma. Beteg jogi képviselő, kórházi-rendelőintézeti jogász. Munkahelyi vezetője tudjon róla.
Ha tagadja vagy elakarja mismásolni, fenyegesd meg, hogy a médiához, orvos-, főigazgatóhoz fordulsz,habár ezt már most megtenném e-mailben vagy személyesen. Ismétlem legyen nyoma!
Minden jót neked.
Ó "milyen kedves". Kiveszi a rosszat is...:XD Még jó, hogy nem hagyja bent...:(
Fáj egyébként a rossz fogad?
Elismerte és azt mondta jövő héten menyek vissza kiveszi a rosszat is.De félek!
Baloldalt felül rágófogak,szerencse hogy nem elől.
Elismerte az orvos amúgy, hogy rosszat húzott ki?
Hátul helyezkednek el vagy front fogak?
Ültessen be a doki a saját költségén egy implantátumot, hisz ő rontotta el. Drágább, de nehogy már az ő hibája miatt még a többi fogat is bántani kelljen.
Nagyon megértelek. Még olvasni is rossz, nem hogy megélni. Mindenképpen élj panasszal! Talán jön valami pénz, ami kompenzálni tudja a pótlás árát.
Sok sikert egy jó fogorvos felkutatásához.
Csak eppen nem biztos, hogy birja a fogbeultetest.
Az sem mindegy, honnan hianyzik a fog. Oldalt-hatul??
Nem lehet visszaültetni?!
Évekkel ezelőtt egy volt tanítványom (elég rossz fiú volt) gömb mászókában pottyan fejjel lefelé és az első metszőfoga kiesett, a másik megmozgósodott. Vissza lehetett volna ültetni azt mondták, ha azonnal viszik. Így csak a másikat lehetett megmenteni. (még jó, hogy akkor nem én felügyeltem rá)
De ezt nem szabad annyiban hagyni, neked kártérítés jár!
H a másik fogad (a tényleg rosszat) is kihúzza, akkor hidat úgy tud csinálni, hogy a hiányzó fogak melletti fogaidat lecsiszolja és úgy készít el 4 fogat összeüggően, hogy jobbról és balról koronát húz a lecsiszolt fogaidra, azzal rögzíti a hiányzó kettőt. De ha a többi fogad jó, kár lenne az egészséges fogaidat lecsiszolni. Sokkal jobb, a foggyökér implantátum beültetése. Ilyenkor az állkapocsba tesznek egy mű fogygyökeret és erre építik rá a hiányzó fogat.
Egyébként pedig tényleg ki kell húzni az a másik fogadat? Ma már a legutolsó esetben húznak. Mindig megpróbálják megmenteni. Gyökérkezeléssel, korona ráhelyezéssel.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Mit csináljak hogy ébren maradjak?ötleteket kérek.(kávé helyett)