Ropogós héjában sült fűszeres burgonya (beszélgetés)
6. manul
2009. dec. 10. 18:26
Milyen zsiradékot tesz alá és mennyit,ha tesz egyáltalán?
5. 000Évi000 (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2009. dec. 10. 13:20
Ja, tepsiben. Az kimaradt.
4. 000Évi000 (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2009. dec. 10. 13:20
Nálunk anyukám a főnök a konyhában, de sokat ott vagyok. Ő úgy szokta, hogy kicsit vesz, megsikálja, félbevágja, vagy negyedbe, grillfűszer+ételízesítő+sors+bors. Elég sokáig süti, de ropog az egész héja, nagyon finom. Én meg szoktam azt is enni. És nem főzi elő, de van aki igen.
3. Boszics
2009. dec. 10. 12:30
Ezt én is kipróbálnám.
2. manul
2009. dec. 9. 17:05
Ez engem is érdekelne!
1. zsuzso100
2009. dec. 9. 17:03
Tud valaki segíteni, hogy lesz igazán finom?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet KFC jellegű, fűszeres csirkét sütni otthon?
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Miért nem lehet fogyasztani burgonyát Candida-diéta alatt?
- Ajánlanátok igazán erős, tartós parfümöt? Fűszeresebb, nőcis illatot keresek
- Ez lehet burgonya allergia?
- Sült burgonyához milyen mártogatós szószt tudnátok ajánlani?