Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ropogós héjában sült fűszeres burgonya fórum

Ropogós héjában sült fűszeres burgonya (beszélgetés)


2009. dec. 10. 18:26
Milyen zsiradékot tesz alá és mennyit,ha tesz egyáltalán?
5. 000Évi000 (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2009. dec. 10. 13:20
Ja, tepsiben. Az kimaradt.
4. 000Évi000 (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2009. dec. 10. 13:20
Nálunk anyukám a főnök a konyhában, de sokat ott vagyok. Ő úgy szokta, hogy kicsit vesz, megsikálja, félbevágja, vagy negyedbe, grillfűszer+ételízesítő+sors+bors. Elég sokáig süti, de ropog az egész héja, nagyon finom. Én meg szoktam azt is enni. És nem főzi elő, de van aki igen.
2009. dec. 10. 12:30
Ezt én is kipróbálnám.
2009. dec. 9. 17:05
Ez engem is érdekelne!
2009. dec. 9. 17:03
Tud valaki segíteni, hogy lesz igazán finom?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook