Rondább a szerető (beszélgetés)
Kivéve ha a fórumindító a szerető :)
Van ilyen. Bizony hogy van.
egy igen gazdag ismerősöm modta szeretőjére hogy valóban csunya, de az ágyban olyat tud amit még szépnőtől nem kapott meg soha :))
tehát összegezve, a szerető mindig rondább, takarót, vagy nagypárnát rá:)
Szerintem itt van a kutya elásva:) Nem számít, hogy csúnya és buta, lehessen irányítani. A később említett nagypárna és takaró alatt nem látszik a feje.
Ez is igaz. A lényeg, hogy megcsalja vele. kár ámítani magát bárkinek, hogy de legalább csúnyább. mindegy, rákkattant a pasi
Nem,de ha már szeretője tegyük fel h csúnyább mint a felesége.azért nem ez a leg gázab hanem az h hiába szép a feleség mikor mégis megcsalja tehát hiába csúnya ha mégis valamit jobban tud mint a feleség...
hát csak nem nyomja a takaró alá. nagypárna való arra.
de mi az a ronda? az is relatív?
"Minél tovább ismersz valakit, annál többet változik a külseje. Egy igazán vonzó ember is egyre rondábbá válhat, ha utálod. Közben más, akit alig vettél észre, akire épphogy egyszer ránéztél, ha megszereted, abból egyszerre a világ legszebb tüneménye válhat, és nem akarsz mást, csak a közelében lenni.
Vonzások és állatságok c. film"
en ismerek egy olyan esetet, hogy a az exfeleség egy primitív buta liba, ráadásul iszik is. Es az új feleség, akit nemrég még feleség státuszba soroltak(pedig valojában nem volt szereto,mivel azután jott ossze a pasival, miután az elkoltozott az exfeleségétol) egy gyonyoru, okos no,aki egyetemet végzett.
Ha szép, ha csúnya, legyen tartása!sztm.
Ha egy nő tartja magát valamire,nem lesz kapcarongy egynek sem!És hogy csak azért kelljen.................póléknak!
Vagy nem szebb, de okosabb, vagy érzékenyebb, vagy fiatalabb, vagy bármi - de de valamiben más mint a feleség hosszú idő után. Szerelmes sem mindig a legszebbe lesz az ember.
Egyébként nem mindegy, hogy szebb vagy rondább? Ha engem megcsalna életem értelme, talán nem is érdekelne, hogy kivel, a lényeg hogy nagyon-nagyon fájna.
A ronda szerető nem a fejével aratja a babérokat.kizárólag más testrésze a lényeg.valószínű hogy az ilyet nem nyilvános megjelenésre tartják.
Ágyban sötétben nem látszik.
a szép feleséggel demonstrál a férj a csúnya szerető feje úgyis a takaró alá van nyomva.ahová való!
Lehet már "elege volt" abból hogy erősebb karakter voltál, és az a másik felnézett rá, férfinek tartotta, és ott kibontakozhatott....
A meglátásod teljesen jó ... Csak az a vicc, hogy amikor megismerkedtünk is ilyen voltam, ergo azért keresett szeretőt, mert olyan voltam, mint amikor megismert.
... csak tudod, a gáz, hogy valakinek kell "meglehetősen határozott karakternek" lenni egy családban, és általában a nő akkor kényszerül erre, ha a férfi alkalmatlan rá. ... és ilyenkor van, hogy olyan nőket keres a pasi szeretőnek, akik hűűűű meg haaaaa, már attól elájulnak és felnéznek rá, ha a férfinak van valami a nadrágjába, és ki tudja fizetni a vacsorát. :)
Ott a pont! A férjemet egy olyan nő csábította el, akit védelmezni kellett, míg én egy eglehetősen határozott karakter vagyok. Az érdekes, hogy külsőre talán nem is nagyon különbözünk ...
Szerintem nem mindegyik olcsóbb:)Ismerek olyan pasit aki más városból taxival hordatja magához a nőket,plusz ajándékok,stb.És szebbek mint a feleség.Nem is értem hogy a feleség ebből semmit nem vesz észre:)
Általában szebb vagy hasonló!!
Szerintem aki arra vetemedik, hogy elcsábítsa valaki férjét/feleségét, kedvesét, akkor olyan tulajdonságokra "gyúr rá", amiben a rivális nem erős, szóval egy csinos nőtől a szépséggel nehéz elszeretni a férfit, de mondjuk ha a csinos nő határozott, akkor pl. gyámoltalannak akar tűnni a reménybeli szerető.
Így igaz! Sajnos hiába mondja azt a többség egy "csúnya" nőre, hogy csúnya, mégis tetszik a félrelépőnek valamiért és hát sajnos nem is nekünk kell, hogy tetszen...:S
Lehet, hogy azért rondább, és azért válik szeretővé, mert nem az a legfontosabb, hogy szép legyen, hanem az, hogy szerető legyen:)))
Biztos olyat tudott adni neki amit a feleség nem adott meg!
Én ismerek nő szeretőt, aki nő szeretője, pedig a férje nagyon jóképű.
Van a kérdésednek értelme?
Miből gondolod,hogy csak nő lehet"a" szerető?
Általánosságban igaz az ,hogy félrelépésekkor más! a kiválasztott-különben egy klónnal csalna-annak meg mi értelme? Ki ítéli meg a szép/csúnya besorolást?
Barátaid közt keress olyant akinek szeretője van aki a Te általánosításodnak megfelel,majd kérdezd meg a "félrelépőt" Ő miként/minek látja "szeretőjét".
Gondolj Jimmyre-aki ugye nem volt egy adonisz-mégis sikerrel csalta ágyába a gyengébbik nemet.
Nem annnnyira.... tudod mennyibe kerül egy hétvége egy wellnes szállodában, és azért 99,99 %-uk nem járul hozzá? :DDDD
A szeretők általában azért jók, mert olcsók...
További ajánlott fórumok: