Ronda pasi, helyes csinos barátnő. Vélemények. (beszélgetés)
Koncz Gábor színészt csúnya férfinak tartom. "
A te véleményed, legyen úgy!
Én férfi szemmel is azt mondom, hogy ő és a többi emlitett + még néhány hasonló ismert férfi , igen férfias kinézetű.
?
Koncz Gábor színészt csúnya férfinak tartom.
A felesége mégis egy volt modell évtizedek óta.
Biztosan nem a szépségéért szeretett bele és tart ki mellette évtizedek óta.
Vagy ott van Belmondo. Ennek ellenére sármos... csak nem nekem. Vagy Kojak...
A rondaság viszonylagos!
Vett már le a lábamról kevésbé helyes férfi.
Volt stílusa, modora, kedvessége, törôdése, figyelmessége! És be kell valljam, ô hagyott el, nem én ôt; összességében szép emlék a mellette töltött idô.
A szépség szubjektív,lehet neked ronda az a pasi,de a lány őt látja a világon a legjobbképűnek.
Még egy apró lehet,hogy a net hozta őket össze,és a neten először a lelkét ismered meg,és csak utána a testét,lehet a lelke annyira szép,hogy feledteti az összes többit:-)
Fullosnak nem kell lenni, de egy nőnél óriási hátrány ha csúnya. Férfinél akár még sármos is lehet.
Lehet mást mondani, de akkor is ez van. Akkor is, ha a magam részéről soha nem mondanék, semmi negatívot egy nőre sem. A külsejére. A bensőjére már igen.
Azért bizonyos szintig számít,h ki ,h néz ki..De gondolom arra gondolt,h nem kell fullosnak lenni,h kapcsolatod legyen .Lehet,h lesz egy jaaaj de jó pasid/nőd,de mit érsz vele,ha belül rohadt.
Nem felelhetünk meg több milliárd ember ízlésének egyszerre..És nem is lehet vele mit kezdeni,ha negatív dolgok érnek a külsőnkkel kapcsolatban.
..Az meg szerencse,ha megtalálod aki elfogad olyannak,amilyen vagy.
Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítottam.
(W.Churchill)
Pont.
Akkor Ádám a kevésbé tökéletlen?
Azt írtad múltkor, hogy kövér vagy (talán csúnya is, arra már nem emlékszem, de ha kövér, akkor csúnya is, bocsi ... ), és nincs kedved szexelni a szépséges barátnőddel, hogyan rázzad le ...
Hogy mi lehet a háttérben, azt tőle kellene megkérdezned!:))