Ronda nő szép pasival, ronda pasi szép nővel (beszélgetés)
Az unokahúgom kifejezetten jó nő. Rengeteg pasija volt, mire férjhez ment. A pasi aztán lelépett, mikor 8 hónapos terhes volt. Utána megint rengeteg férfival járt. Két éve újra férjhez ment, de bevallottan örül, hogy a pasi külföldön dolgozik, és csak hétvégén jár haza, mert állandóan veszekednek. Tengernyi pasasa volt, most is udvarolnak neki, milyen szép, és mégsem boldog. Én átlagos vagyok. Nem váltogattam sűrűn a pasikat, és sosem rajongtak a szépségemről. Nem én vagyok a bulikban, akit körbe donganak a férfiak. De én vagyok az, aki boldog. Én vagyok az egyetlen a társaságunkból, akihez mindig úgy jön oda a párja, hogy végigsimítja, átöleli, vagy megcsókolja. A férjem magas, szőke, kék szemű. Vele kapcsolatban állandóan isten lábát emlegetik az ismerőseim. Látom egy-egy partin milyen szemeket meresztenek a "jó nők", mikor a párom gyengéden magához ölel. Nekem kicsit ciki, hogy az asztaltársaságunkból én vagyok a "csúnya", de amikor megemlítettem a férjemnek, csak nézett, és nem értette miről beszélek. Azt firtatta, hogy honnan veszek ilyen sületlenséget. Becsippentett állapotban már rá is kérdeztek, hogy hogy csinálom, vagy csak szinészkedünk-e. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy náluk nem éppen gömbölyű minden. A páromtól szintén megkérdezték már, mit tudok, hogy ennyire odáig van értem. Egy régi osztálytársam hallotta a választ, így hangzott: Nem értem miről beszéltek. Hiszen ő az a nő, akibe már több, mint tíz éve szerelmes vagyok. Ő az a nő, aki hiányzik, ha nincs a közelemben, és ő az a nő, akiért meghalnék, ha kell, és akivel boldog vagyok.
Szegény férjem nem értette, miért borulok pityeregve a nyakába, azt hitte, valaki megbántott, és bőszen tudakolta, melyik részeg állatt mert inzultálni, mert széttépi. :D
Ezzel azt akarom mondani, hogy egy kapcsolat indulásánál számít a külső, hiszen ismeretlenül ahhoz akarunk közeledni, aki tetszik. De a kapcsolat alakulásában már többet számítanak a belső tulajdonságok.
"Hogy lehez ez mit tudhat az a nő?:))"
Vagy épp férfi...:)
Semmit...Csak épp nem tud tőle megszabadulni olyan egyszerűen...
Az egyetem 1. évének 3. hónapjában jöttünk össze, úgy, hogy én egy "ha ló nincs, jó a szamár is" fiúval jártam, és tőle "szeretett el" a férjem.Azzal a sráccal nem is voltunk egymásba szerelmesek igazán.És ezt a sztorit még anyósom és a férjem barátai is kétkedve fogadták, csak akkor hitték el, amikor a férjem személyesen mesélte el a történetet, mivel ő ismerte persze az ex-barátomat.
Mindenki azt mondta nekem,hogy csak állítottam, hogy volt előzőleg barátom, de 1 kollégiumnyi ember ismerte azt a srácot. :-)
A bűvös hetedik éve vagyunk együtt és több,mint 2 éve házasok. :-D
Nagyon jó volt olvasni a történetedet s remélem nagyon boldogok vagytok a pároddal.
Sokan nem veszik tudomásul, hogy a szépség nem minden. De hát tudjuk ezeket az általánosságokat csak valakinek a csomagolás a fontos s az, hogy belülről rohadt az már nem érdekli.
Van akinek a kulsö a legfontossabb , van akinek a penztarca , van akinek a kepzettseg nyom a legtöbbet latba aztan vannak olyanok ha , kevesen is , akik CSAK a szivukre halgatnak.
Szemelyessen ugy gondolom hogy , egy bizonyos elvaras van az emberben a kulsöröl is , mert azt latjuk elöször ! Hogy , mit tud , mi az erdeklödesi köre vagy mennyirre inteligens 1-ember az csak kesöbb derul ki :)
Én például rühellem, ha nem az eszemért szeretnek... :D
És mégis ez a gyakoribb...
Szerintem a szépségnél sokkal fontosabb dolgok is léteznek, legalábbis számomra. Engem kifejezetten taszít, ha egy férfi túl jóképű, de komolyan. Nekem az egyedi, markáns jellegek tetszenek és sokkal fontosabb a külsőnél a humor, intelligencia és jól ápoltság.
én:
... nem azért szeretem mert szép,hanem azért szép,mert szeretem...!
Különben is, szerinted csak szép nőnek lehet szép fiúja, és csúnya nőnek csúnya fiúja????
(talán csak nem irígy vagy??)
Kinek mi a szép:)) Szerencsére a szépség mindenkinek mást takar, én valószínűleg a nekem tetsző férfiakkal kezdenék, de hát ez nem mindig mérvadó.
Na mármost az ízlésem is kissé csavart, de mivel annyira nem is ragaszkodom ahhoz, hogy a jövőbenim a zsánerem legyen, így eléggé nem számít a külső. Ráadásul a legtöbb valóban szép férfi kissé butuska. Tehát nekem mindegy. És ha egy szép férfi egy csúnyácska lányt választ, akkor már örülök, mert végre én is kapok esélyt:))
szerintem meg senkit nem zavarna,mert ha zavarja v
alamelyik félt is ,nem lennének együtt...
mindketten adnak a másiknak valamit ,amit csak ő tud adni abban a helyzetben ,időben ..slusszzz
Hát elég furi helyzet.
Nekem még nem volt ronda nőm .Csakis nagy szerelem esetén tudom elképzelni .Szerintem mindkét félt zavarhatja.Engem legalábbis zavarna mind két verzió.
alapból,csak a kisugárzás számit,az dönt el sokmindent,nem a szépség..........
a szex
A szerelem vakká tesz.:DD
Engem is sokáig piszkáltak a barátaim,hogy találhatnék jobb pasit is, de én még ma is vele vagyok, nem hallgattam rájuk.Szeretem ugy ahogy van.
A szerelem mindenkit széppé tesz. A külső nem minden. Egy jóképű pasi nem sokat ér, ha belül üres.
Én már voltam belezúgva ronda pasikba, de nem a nemlétező szépségükért szerettem őket, hanem mert volt bennük valami...
További ajánlott fórumok:
- Mért rondák a mostani nők?
- Nincs ronda nő csak lusta!
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Mivel jön le a kádba való gumi csúszásgátlóról a ronda fekete lerakódás?
- Itt a nyár, a szandál és papucs ideje. Nekem meg ronda...
- Miért lesz a kéztörlőn koszfolt ott, ahova beletöröljük a kezet? Mosás után is ronda ott. Mit csináljak?