Romantikus polgári esküvő kettesben - Hol? (beszélgetés)
Ha emlékezetem nem csal, akkor a sárvári várban is van házasságkötő terem. Én régen láttam, akkor kellemesen nézett ki.
Valamint lehet esküdni a sárospataki várban is, az is nagyon szép.
Budapesten élünk, de vidéken szeretnénk. Kecskeméthez van kötődésünk, de igazából lehet bárhol. Ha egy hangulatos ódon falú kis szoba egy várban, az megfelel. Csak nem tudom hol van ilyen.
Pl. :)
Hát, nézd, az egész pénz kérdése és az, hogy milyen távolságra vagy hajlandó elmenni.
Melyik városban élsz?
Köszönöm a tippeket.
Zárt helyen szeretnénk, mert elég hideg lesz még. :)
Köszönöm!
A Budai Várban? Akkor az valamilyen különterem lehetett. Rákérdezek, bár Pesten sajnos eléggé korán kell időpont mindenhova. Köszi! :)
Sziasztok!
A párom és én szeretnénk kettesben (két tanúval) összeházasodni. Tudom, hogy ezt időponttól függően bármelyik polgármesteri hivatalban megtehetjük. Azonban sok olyan hasonló történetet olvastam, hogy amikor így tartották, szinte elvesztek a nagy termekben, és nem volt túl romantikus a hangulat. :)
Lenne ötlete valakinek, hogy hol találnék esetleg valamilyen romantikus kis helyszínt? Lehet kinti(hivatalon kívüli), de tél lévén annak is zárt helynek kellene lennie. Emlékszem pl. régen voltam olyan tv toronyban, ami ilyen volt, de ugye az nem valami szép. A kilátók általában nyitottak, azzal az a baj. Egy vár kisebb terme is jó lenne, de nem tudok ilyet konkrétan. Vagy alkalmas lenne egy kis eldugott falu házasságkötő terme, csak nem akarjuk, hogy túl szocreálos legyen. Valami meghitt, ódon. Van esetleg ötletetek? Bárhol lehet az országban. :)
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki mennyibe kerül egy sima egyszerű Polgári esküvő, és mennyi a várakozási idő?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Ha volt valakinek köztetek kicsi esküvője (20-30 fő csak polgári, csak vacsora, semmi tánc), akkor milyen ruhába volt?
- Esküvő 2 tanúval. Hogyan tegyem mégis romantikussá?
- Polgári esküvőre, illetve nyitótánchoz (keringő) keresek szép, romantikus, lassú zenéket. Tudsz javasolni...?
- Esküvő kettesben