Esküvő 2 tanúval. Hogyan tegyem mégis romantikussá? (beszélgetős fórum)
Ááááááááá. Január közepe után biztosan van hó.
Régen azt mondták, hogy ha van hó (vagy éppen akkor esik), akkor lesz kenyere a házaspárnak.
Nekem dec. 28-án volt anno az esküvőm....
hogyan?
hógéppel?:)
Csak polgári lévén maradnék a nagy hónál :)
Egy amerikai filmben láttam ilyet...
Nagyon tetszett - legalább egy méteres hó volt és szakadt-ömlött a hó nagy pelyhekben.
Gellért hegy, Lánchíd, Halászbástya, Rózsák tere, hajó, Visegrád, Zirc, Szegeden a Dóm tér, Pécsett a Tettye, Gödöllő, Budai hegyek, stb.
Ezeregy helyszín lehet.
elég nagy a családunk, de nem akarjuk nagy dobra verni..sajnos páromék családja ketté szakadt igy nem is lenne túl felhőtlen a dolog...:(
viszont tavaszra tervezünk egy hatalmas családi-baráti bulit, ami kicsi lagzinak is beillik majd, de a szokásos külsőségek nélkül...
Télen lényegesebben kevés az esküvő, így akár hétköznap is lehet kérni (édesapám anyakönyvvezető volt évtizedekig)...
Bejelentkeztek, elmondjátok a kívánságotokat...
Legfeljebb módosítjátok az időpontot. Az belefér a 30 napba...
Megértelek. Mi is anno két tanúval voltunk, és hát abban a bazi nagy házasságkötő teremben....nem mondhatni, hogy romantikus volt.
(De sebaj, a házasság jól sikerült.)
Viszont ötletem sincs, hol lehetne Neked, de a többiek azért írnak jókat:)
Nemnem!
A házasságkötő termen kívüli esküvő, csak kirakat!
Ha külső helyen láttok összeadni párokat akkor biztosak lehettek benne, hogy előtte egy pár nappal már a házasságkötő teremben megesküdtek,mert ez a törvény. A nagy esküvőn, kinti helyszinen, az csak színjáték:))
Ez van sajnos:)
Így igaz. :)
Ha szerettek hegyet mászni, akkor pl. egy hegycsúcson.
Vagy bérelt kisrepülőn, a fellegekben.
Határ a pénztárcátok.
meglehet beszélni hogy a házasságkötő teremben legyen az esküvő még ha két tanuval lesztek is...
így azért romantikusabb...
valamint ha lesz azért fotózás az is nagyon jó, ill. min egy vacsi...
"egy emlékezetes helyszínnel tehetnétek emlékezetessé"
Ezt jól megmondtam! :D
Jó pénzért bárhova elmegy. :)
Szerintem is egy emlékezetes helyszínnel tehetnétek emlékezetessé az esküvőt!
Első randi helyszíne, kedvenc helyetek, ... ?
ezek jók, tényleg...:)
és a szállodába eljön az anyakönyvvezető is?:)
Télen szeretnénk összeházasodni, csak 2 tanu jelenlétében. Mégis szeretném, ha nem konkrétan a polgármesteri hivatalban lenne a szertartás, hanem egy meghittebb helyen és formában...
Tudnátok nekem ötleteket adni?
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Melyek a legjobb romantikus filmek, vígjátékok, illetve horrorfilmek?
- Polgári esküvőre, illetve nyitótánchoz (keringő) keresek szép, romantikus, lassú zenéket. Tudsz javasolni...?
- Hogyan tegyem romantikussá az estét?