"Romantika csomag" - mit tegyek bele? (beszélgetés)
A szívbajt hoztad rám.
De akkor minden rendben, örülök a jó hírnek ;D
Ezért biztosan pokolra jutunk.
:o)
Mi van ha ezzel is hozzájárulok a szexuális kielégüléséhez? :o
:D
Na akkor szatént nézek, tuti hogy tetszeni fog nekik :) Méghozzá pirosat, vagy bordót :)
Vagy lehet hogy gusztustalan ágyneműt adni?
Abban fognak hancúrozni...
Fürdősó, fürdőgolyó, tusfürdő, habfürdő, masszázsolaj, illatgyertyák. Elmegyek majd a Müllerbe, ott elég nagy a választék, remélem találok mindenből különlegesebbet. És mivel ez elég kevés, veszek mellé egy szatén vagy selyem ágyneműt.
Csak nem tudom mi a különbség a kettő között :D
Melyiket érdemes venni?
Ezen olyan kár így megbotránkozni szerintem. Te lehet gusztustalannak találnád, míg az ő anyukája nem.:)
Van, aki már egy masszázsolajtól is megbotránkozik, van, aki egy vibritől sem.
Egyébként vki írta, de szerintem nem a kiéhezettség jele az, ha valaki vigyorog egy vibrátorra..mit kéne csinálnia? Öklendeni? Vagy szemérmesen lesütni a szemét? Nem egyformák az emberek..:)
És írtam én határon túlmenő dolgot? :D
Mert szerintem nem :)
A mi családunkban is megvan mindene az embereknek. Soha nem adtunk ajándékba, hogy írod "szokványos ajándékokat, mint ajándékkosár, nyakkendő, váza, étkészlet". Ugyanis ismerjük a másikat.
Nem csak étkészletet és szexuális tartalmú ajándék létezik...
A szülőanyádnak szexuális tartalmú ajándékot adni gusztustalan. Akkor is, ha fiatalos és mennyirelaza személy. A többi a te dolgod.
Szerintem gyárts nekik egy kupon-füzetet:
Ha ilyen jó a viszonyotok,biztosan tudod,mi esik jól nekik: masszázs,mozi,étterem,stb. Ezt egymás felé akkor nyújtják be,amikor épp kedvük van.
Mi durva van egy csomagban, ami fürdősót, fürdőgolyót, esetleg különleges habfürdőt, masszázsolajat, füstölőt, gyertyát, stb. tartalmaz? :)
Ezért kértem tanácsot, hogy ezek mellé mit tehetnék még, mert így kevés.
De mindig vannak akik félreértik a dolgokat :)
Vibrire vigyorogni a kiéhezettség jele. Tiszta ciki.
Sokan tudják. Ki szokott belegondolni, hogy míg vagánynak tartja magát, körülötte arra gondolnak, hogy ez milyen szánalmas viselkedés?
Népbetegség ez már :(
Ezen jót nevettem, köszi :D
Az én szüleim nagyon lazák, fiatalosak, nincsenek titkaink egymás előtt :)
Nem tudom miért jobbak az ilyen szokványos ajándékok, mint ha az ember tényleg olyat vesz nekik, aminek hasznát tudják venni és örömet is okozok vele, így is, úgy is :D
Nálunk nem divat az ilyesmi, hogy ajándékkosár, nyakkendő, váza, könyv, étkészlet :D
Meg egyébként is, olyan embereknek, akiknek mindenük megvan, csak valami érdekességet lehet adni...és látom magam előtt az arcukat, amikor odaadnánk nekik, mosolyognának, és mostohaapám anyum fenekét paskolná :D
Szóval szerintem semmi gusztustalan nincs abban, ha ajándékozok nekik egy készletet, amivel egy kicsit el tudnak lazulni a rengeteg munka mellett.
És ez nem a vibrátor, de itt sokan valamiért arra gondoltak...
További ajánlott fórumok:
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek?
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha az apám iszik?Anyukám már belefáradt!Az öcsém pedig nem veszi komolyan az életet!
- Három hónapja nyertem a neten 10ezer Ft-os utalványt, amit a mai napig nem kaptam meg, állítólag nem találják a csomagom, mit tegyek?