Rohangálás a lakásban (beszélgetés)
Lehet, hogy neki is így kellene tennie, mint a 99-es hsz-ben. Csendben kisétálni az ajtón, megelőzendő a hosszas búcsúzkodást.
Jaj nem, nagyon meleg van.
Tudom, csak direkt túlzást használtam.
Tudom, hogy nem nekem szántad:)
Most minden eddigi szivatást meg cikizést félretéve, valami kényszeres betegséged lehet, van aki állandóan kezet mos, visszamegy megnézni elzárta a gázt bezárta az ajtót, nálad ilyen lehet ez a dolog.
Skizofrének nem mészárolnak le senkit, max az amerikai filmekben
Kicsit kényszeres vagy. Ez sem tűnik föl senkinek körülötted?
Amikor ő elmegy, akkor én mindig félbeszakítom amit csinálok kikísérem az ajtóba és a szemébe nézve úgyköszönök el. Az ajtóban.
Nálunk nincs ekkora faxni.
Közlöm, hogy helló, mentem, majd jövök! És kisétálok az ajtón 🙂 Mi nem dőlünk a kardunkba, mert a másik éppen fogat mos, wc-n ül, vagy elmélyült munkában van.
Belebetegedés szintjéig főleg nem.
Állt volna a franc, odamentem volna megveregettem volna a vállát és megkérdeztem volna, hogy vissza is én köszönjek bzdmg?:)
Úgy látom nem érted a lényeget... Pont ezt mondom, hogy ha én elmegyek, odamegyek, adok egy puszit, ez az evidens, ahogy mikor hazaérek is én megyek oda, nem várom, hogy ő jöjjön...
KÖSZÖNÖK de nem köszön vossza és nem jön ki. Volt hogy 40 PERCEN keresztül álltam és vártam
Ha elmegyek otthonról evidens, hogy én megyek oda elköszönni, és nem a másiktól várom, hogy őnagyságom elé odafáradjon... Ha valakit ezért lebunkóznék, akkor nem sokra tartanám azt a másik embert...
Ez nem előre megfontólt szándékú dolog! Meg alapból mem is tartom számon. Minek.
Szia! Ma is futottál mar?
Jól vagyok, köszönöm kérdésedet. :)
Ja, aha.
Szerinted akkor mit jelent?
Beteg vagy, nem fogod fel, jó.
De hogy akivel együtt élsz, az sem látja, hogy valami nincs rendben veled?. Na az már baj.
Ott van például a csillagászat, az is teljesen rendben van mégis jelent valamit.
Ahhoz képest, hogy a nyitó hsz - ban még afelől érdeklőddz, jelent - e ez valamit, elég gyorsan eljutottál odáig, hogy teljesen rendben van. Persze lehet ez a fórum is a kényszer miatt nyílt, addig nem alhatsz el míg nem írsz ki egy új topikot.
Simán lehet autizmus valami enyhébb változata vagy OCD. Ezért lenne érdemes egy hozzáértőhöz menned mert sok mindenre választ adna - miért rúgnak ki, miért nem tudod a párkapcsolatodat jól kezelni stb.
Értem, hogy most nem zavar, de csak el kell majd magad vmiből tartani, nem?
Nem fog rosszavbra fordulni, 30 éve így élek és szerintem a futkosás nem beteges nem valami lelki dolog okozza hanem olyan mint mikor valaki röpköd a kezével mert például autista. A személyem része. Nem fogok 10 év múlva skizofrénként mindenkit lemészárolni igérem. ❤❤❤❤❤
Nem azért kell szakember, mert nem férsz bele a négyzetbe, hanem azért mert beteg vagy.
Nem egészen, de lásd be azért nem árt, hogy ne forduljon rosszabbra, vagy mondja azt, hogy beleférsz a négyzetbe és akkor továbbra is rohangálhatsz faltól falig, nem mozdulhatsz míg nem köszönnek, elkéshetsz a melóhelyedről úgy és annyiszor, hogy kirúgnak. Nekem ez kicsit többnek tűnik mint négyzet ide vagy oda, de te tudod.
Szerintetek csak azért kell nekem szakember mert nem férek bele a négyzetbe. :(
Ő hadd maradjon bunkó, te meg keress fel egy szakembert, mert ez így nem jó.
És gondolj arra, mi lesz ha már nem tudsz futni, hogy vezeted le a belső ingert.:)
További ajánlott fórumok: