Rock és metál.... (beszélgetés)
Nagyon béna vagyok a beszámolósdiban:))
Rengeteg tüzes, robbanós, és obszcén jelenet volt, és dübörgött a zene, nagyon pörgősen kezdtek, és tudták fokozni:)))
Na, most nagyon irigy lettem :(
Rammsteinen voltatok? Milyen volt, mesélsz picit? Vizuális vagyok, az is elég, ha elmondod, én elképzelem :D
Háhááá!! Nagyon állat volt tegnap a Rammstein!
Még ilyent nekem sokat!!!
Hm... Nekem sajnos egy ideig csak a gondolat beli koncertezés marad... :D
De azért örülök, hogy néha Ti ki tudtok mozdulni, az szerintem nagyon sokat jelent, nem "gyepesedik" be az ember :)))
Sziasztok
Ne is mondjátok!
Én tavaly a metallicaról maradtam le Törpe miatt.
Most viszont készülünk 26án wigwamutodba, de fogalmam sincs, milyen lesz a másnap reggel...
már most rettegek tőle, de muszáj már egyet ropni
:DDD
Na, azt el is hiszem :D
Én imádtam, mikor hajnal 3-4-ig ment a buli és másnap az egész napot átlustálkodtam... Ilyet gyerek mellett majd nem lehet :((((
Jaj, dehogynem :D
SOsem voltam egy nagyon otthon ülő típus, szerettem a pörgést, a bulikat... Most meg 8 hónap alatt 3 koncerten voltam... Nem baj, majd ha Ákos megszületik :)
A nagyszülőknek le tudod néha "passzolni" a babát, nem? Elvégre mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás :)))
hali:)
Volt valaki Volbeat-en tegnap?
Sziasztok!
Ha megengeditek, én is csatlakoznék ide, szeretem a metal zenét, bár a rock annyira nem áll közel hozzám..
Legutoljára Blind Myself koncerten voltam, tesóm ebben a zenekarban gitározik, elég kemény, üvöltős, zúzós zene :)))
Voltam már Sepultura, Korn, Apocaliptica, Metallica koncerten, elég sok fesztiválon.
Pokolgépet nagyon szeretem, és a Tcsapdát is, bár mostanában(a mennyország tourist óta) nekem túl populárisak..
Ha érzelmes,romantikus hangulatban vagyok,akkor HIM és 69eyes :)
És bár ez nem rock és metal, a szülésre Ákost és Kowalsky meg a Vega cd-ket fogok bevinni :)
Simán!:)
Nagyon jól nyomták, bár számunkra kellemetlen meglepetés volt, hogy előzenekar voltak.
Mondjuk ha főzenekar lett volna, lehet, hogy a fiúk már nem élének, de legalábbis a detoxban kötöttek volna ki:DD
Pokolgép nekem is Kalapáccsal volt az igazi. De persze Rudán Joe-t is szerettem.
Hú, én egy időben nagyon szerettem Vikidált, aztán vmiért besokalltam belőle és már inkább elkapcsolom, ha ő énekel. Pedig nagyon jó énekes.
Nekem az számít, hogy a hang menjen a zenéhez. Az énekes egyénisége másodlagos.
Viszont, mindenki hallott Paksi balhéiról pár éve. Na, párom volt idén Pécsett a Rockmaratonon és állítólag iszonyatosan jó volt az Ossián koncert. Még emlékszem, mikor tökmag voltam és már a szenvedélyt és társait énekeltük:)
Nekem nagyon sokat számít. Szeretem Rudán Joet is, de nekem Kalapács Józsi hangja volt az igazi.
Anno az Omen együttest csak addig hallgattam amíg ő volt az énekesük. Utána a ,,népszerű"' Oki és Gubás Tibi amit előadott ének címszó alatt nevetséges volt.
De a P. Mobillal is úgy voltam, hogy a klasszikus felállást szerettem. Vikidál volt a kedvencem, de még Tunyóval is tetszettek.
Viszont Rudán Joe és a mostani énekes hangja számomra egyáltalán nem illett abba a zenekarba.
Én lányom riszálja rendesen a "rákkenroll"-ra:)) És már rendesen bólogat is, igaz, még a metál-villa nem megy neki:))
Nekem a Pokolgép - sokakkal ellentétben - Joe-val az igazi, azaz csak volt:( Egyszerűen megőrülök a hangjáért... Nem véletlenül volt úgy felkonferálva Zeffer által a Whitesnake előtt, hogy a "gyémánttorkú Rudán Joe":)
Ti hogy vagytok vele, mennyire számít az énekes hangja, egyénisége abban, hogy melyik zenekart szeretitek? Nálam legalább 70 %- nyilván nem túl szakmai megközelítés, de sosem mondtam, hogy értek a témához, egyszerűen csak szeretem:)
Jó reggelt!
Na, ezt is megéltük, hogy legyen egy ilyen fórum:)
Én az utóbbi időben nem sok koncerten voltam, mert babázom, de azért Bécsbe eljutottam Bon Jovira. a koncert nagyon nagy volt, a közönség borzalmas:( 3 órán át nyomta Jovi.
Pár évvel (5-6) évvel ezelőtt rendszeresen jártunk Pokolgép, Ossián, Kalapács, Tcsapdára.
Tavaly volt jegyünk Metallicara, de mivel pocakos voltam, így odaadtuk párom barátjának és ők mentek el (persze párom is ment - hogy "utáltam" őket aznap este).
Párom volt még ACDC-n is.
Kisfiam rendszeresen Ossianra, Tcsapdara, Bon Jovira, Metallicara alszik el.
32 éves vagyok és kb 13 éves korom óta vagyok rock-metal rajongó. Persze én is Metallicaval, GNR-rel kezdtem. Ja meg a magyarokkal:)
Mondjuk én HIM-t, Raimsteinnt nem szeretem...
Inkább a régi, nagy öregeket, illetve akik akkoriban voltak felmenőben, mikor én tini voltam.
Én mondjuk a régi öregeket szeretem nagyon. Pl. KISS-re bármikor, bármennyiszer elmennék. Aerosmith-t látonom kell ebben az életben... Azt hiszem, hogy az HIM-et sem hagynám ki...
azért az újabbak közöütt is vannak jók, pl. Volbeat:)