Milyen robotfűnyírót érdemes vásárolni? (tudásbázis)
A rászánt árban keress különbözőeket, és próbáld meghatározni, mit is várnál a fűnyírótól. Így fokozatosan szűkül a kör, és a végén már a kinézete is számba jöhet. Akkor majd kiválasztod a megfelelőt.
Az Árgépen vagy az Árukeresőn lehet ár szerint is kilistázni. Én így szoktam kezdenik, ha keresek valamit.
Persze nem mindegyik bolt szerepel itt, érdemes egy-egy Neked tetsző fűnyíróra simán is rákeresni.
Ezt az elejen el kell donteni, hobbiallat vagz - haszin, es a gyerekekkel nem keverni.
En hetekig nem beszeltem az oreganyammal, es tovabbra is nehezteltem, mert Gombocot "bedaralta"
Hú, drukkolhatok?
Én nem szeretnék kecskét tartani, azt hiszem, a kecskéhez külön lelki alkalmasság kell.
Ráadásul nem is szeret egyedül lenni, amennyire tudom. Tarthatnék egyből többet. Akkor meg én sem unatkozhatnék kedvemre.
A kecske nálad bevált?
Én csak fűkaszát vettem, de azt sem kell télen etetni, nem kakál és nem rág le mindent.
Nem az az alapállás, hogy innentől lapítunk, utána betegek leszünk. Mert nem.
A fű nem nőhet az égig, de lehetőleg térdig sem. Mert ha mégis megbetegednénk, akkor betegen azt még nehezebb lenne levágni.
Nézd, nem tudhatjuk, lehet, hogy erre a szülinapra előre és külön megvan a pénz.
A fű, az meg ettől még nő. Mi is most vettünk fűkaszát.
a véleményem azért, mert most a fű sem nő ebben a helyzetben.
Mert most lehet van felesleges pár-százezer kidobandó, de pár hónap és a robotfűnyírót nem lehet megenni.
Persze, lehet csak túlságosan racionálisan gondolkodok....
További ajánlott fórumok:
- Milyen internetet érdemes vásárolni?
- Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni?
- Szalvétatechnikához milyen "kezdő csomagot" érdemes vásárolni?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Milyen okosórát érdemes vásárolni?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni?