Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Rizsen sűlt hal recept

Rizsen sűlt hal recept

A Rizsen sűlt hal hozzávalói:
4 kisebb heckfilé
1 dl halalaplé
1 dl fehér bor
5 evökanál szojaszosz
10 dkg rizs
1 kiskanál aprora vágott zellerzöld
1 kiskanál borecet
örölt bors
so


A Rizsen sűlt hal elkészítési módja:
A megmosott rizst magas falu tüzállo tál aljára tesszűk,ráöntjük az alaplét,soval,borecettel a zellerzöldel izesitjük,A fehérbort a szojaszoszt a borsot összekeverjük majd ebben pácoljuk a halfiléket.kb 1 örát.A halat a rizs tetejére tesszük,ráöntjük a páclé felét,majd forro sütöben 1 orát sütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A rizsen sűlt hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook