Rizsen sűlt hal recept
A Rizsen sűlt hal hozzávalói:4 kisebb heckfilé
1 dl halalaplé
1 dl fehér bor
5 evökanál szojaszosz
10 dkg rizs
1 kiskanál aprora vágott zellerzöld
1 kiskanál borecet
örölt bors
so
A Rizsen sűlt hal elkészítési módja:
A megmosott rizst magas falu tüzállo tál aljára tesszűk,ráöntjük az alaplét,soval,borecettel a zellerzöldel izesitjük,A fehérbort a szojaszoszt a borsot összekeverjük majd ebben pácoljuk a halfiléket.kb 1 örát.A halat a rizs tetejére tesszük,ráöntjük a páclé felét,majd forro sütöben 1 orát sütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. jan. 10. 11:48
A rizsen sűlt hal elkészítési módja és hozzávalói.