Ricinus hajpakolás (beszélgetés)
Kókusz olajat bioboltokban keressél, illetve webboltok is árulják. A lényeg, hogy szűretlen (szűz) kókuszolajat vegyél, mert az a jó a hajra/bőrre. A szűrtet leginkább főzésre használják.
A haj növekedését segítheted még kiegyensúlyozott táplálkozással, vagy vitamin szedéssel.
Ohh köszönöm lányok :)
Ezeket ki is próbálom :) én is a borsmentára gondoltam :) Nekem a balzsamom kókuszos....nem is gondoltam kókuszolajra...de ez is nagyon jó ötlet :)
De próbálkozz meg almaecetes öblítéssel. Az el szokta tüntetni a tojás szagát. Csepegtess bele citromos illó olajat.
Amikor tojással mostam hajat, mindig azt használtam. :)
Én kókuszolajat használok mindig hozzá. :)
Ez táplálja a legjobban a hajat. A hajvégekre is mindig teszek belőle, mert a sérült hajszálakat összefogja, és eltűnik a töredezés rendszeres használat után. Meg aztán szépen ragyog a napfényben. :D
Amúgy régebben olívaolajjal vagy tojássárgájával kevertem én is. Vagy együtt az összeset. :)
Illóolajat is tehetsz bele, nem lesz semmi baja tőle. :)
A legjobb talán a rozmaring és a borsmenta.
Hogy a tojás szagát kiviszi-e belőle, azt nem tudom. Nekem sosem érződött rajta. :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb hajpakolás?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Igazság az olajos hajpakolásokról
- Olyan a hajam, mint a drót, milyen hajpakolás tehetné lágyabbá?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- A ricinus olajat hajpakolás céljából a normál hajpakolásba is bele lehet keverni? Így is hat, vagy jobb csak magában?