Rézgyöngy, kinek milyen tapasztalata van ezzel a hormonmentes fogamzásgátló eszközzel kapcsolatban? (tudásbázis)
Szia!
Nekem kismedence gyulladást okozott, nem tudta megszokni a szervezetem, 3 hétig szenvedtem vele, életemben nem szedtem ennyi antibiotikumot, majd a vége az lett, hogy altatásban vették le. Hálát adok az égnek, hogy nem vártam meg az első menzeszt vele, allítólag nagyon durva, ráadásul az esetek többségeben ekkor lökődik ki. A hormonos spirál állítólag jobb, minimális hormontartalma van, és akadályozza a fertőzéseket is, mondjuk ezek utan én nem próbalkozom többet spirallal.
Sziasztok!
Esetleg ha valakinek van még tapasztalat a IUB rézgyönggyel kapcsolatban, kérem ne tartsa magába :)
Szeretnék hormonmentes fogamzásgátlásra váltani és eddig ez az opció volt a legszimpatikusabb.
De sajnos nem sok véleményt találtam róla a neten. :(
Köszönöm!
Sziasztok!
Én már kivetettem, mert egy év után is állandó pöttyözésem volt, kb volt 5db tiszta napom egy hónapban és a menstruációm olyan durva volt, mint még soha..
Mikor először megjött a felhelyezés után, már ázzon voltam, hogy mentőt hívok..
További ajánlott fórumok:
- Mi a tapasztalatotok a Milligest fogamzásgátlóval kapcsolatban?
- Segítsetek nekem fogamzásgátlással kapcsolatban! Hogyan kezdjem szedni újra a tablettát ebben az esetben?
- Mistral fogamzásgátlóval kapcsolatban mik a tapasztalatok?
- Véget ért egy komoly kapcsolatom. Érdemes tovább szednem a fogamzásgátlót, vagy többet ártok vele, ha leállok és később újra elkezdem?
- Ismeri valaki a Pharmatex nevű hormonmentes fogamzásgátlót?
- Véleményeket szeretnék a hormonmentes fogamzásgátlókkal kapcsolatban