Rexetin szedésének elkezdése, újra... (beszélgetés)
Beszedjem az egészet?2 napig felet vettem be ,hogy szoktassam a szervezetem.Az sem volt sétagalopp..De szörnyű állapotban vagyok :(
Én majd akkor gyógyulok mdg ,ha a férjem elment kórhàzba kivizsgàltatni az agybaját.Egyrészt ..:-(
Nem tudok rola.
Volt olyan beteg, aki R, D 2 szemet irt ki neki az orvos.
A tabletta szedesenek modjat, merteket mindig a kezeloorvos hatarozza meg - kesobbiekben termeszetesen szukseg van a beteg egyuttmokodesere, ha a kivant hatast megsem eri el.
1 egészet azonnal?
Nem kell fokozatosan szoktatni?
de 1 egészet azonnal?
Nem kell fokozatosan szoktatni?
Sziasztok!Rexetin 20 mg +3x1 Rivotril(2mg)-os
Èvekkel ezelőtt más problémára kaptam már Rexetint.Aķkor xanax mellett.Nagyon sokáig szedtem,majd magam fokozatosan csökkentettem,a reggel 1 egészet,1/4-re,évek alatt.
Utána volt Fevarin(annyira szorongtam,hogy 2 hétig kórházban szoktatták),rövid ideig kb 1 hét Mirtazapin,utobi melle cserelték a xanaxot Rivotrilra fél-fél-1 adagban.
Mirtazapinnak pokoli mellekhatasai voltak,hamar kihajítottam.Maradt a Rivo,máig.
Az idén nyáron borzalmas dolgok történtek,amire az orvos azt mondja talán sosem fogom feldolgozni,remèlem téved,mert attól magam is rettegek.
A kérdés:Nyáron,júliustól,egész október 23 ig,pokoli dolgok történtek,borzalmasak,irgalmatlanok,s egészen még most sincs vège.
Úgy éreztem most vissza,be kell mennem a kórházba.
De most nem lehet..karácsonyi időszak.
A szakrendelésen újra írták a Rexetin ,reggel 1 szem 20 mg -ot,melette meghagyta a 3x1 Rivotrilt,amire azt mondta az orvos,ha úgy érzem csak felet vegyek be.
Ami furcsa nekem ,hogy régen fokozatosan szoktattak a Rexetinre,negyed-fel-egesz,kb 1 hét alatt.
Most azonnal 1 egészet rendelt.
A tégi orvos már nem praktizál.
Lehet ezt így,nem veszélyes hogy minden szoktatás,fokozatosság nélkül 1 egész azonnal a Rivotril mellè?Köszönöm