Retró buli kövéren? Na de miben? (beszélgetés)
Ezek már a 80-as évek eleje-közepe.
Ezeket hordtam én is, akkor voltam nyolcadikos, illetve ekkor kezdtem a középiskolát.
Hátha úgy felismerem:)
Bár ekkor én még biztos nem hordtam ilyet, még kicsi voltam hozzá:)
Az enyém egy karcsúsított, sima kötésű, V kivágásos, aminek az ujja a felkaron szűk és könyöktől lefelé szélesedik.
Biztos nekem is voltak ilyenek, bár övvel nem hordtam sosem pulcsit, csak másként hívtuk:)
Denevér ujjú pulcsi? Na olyanom volt egy jó pár még a 80-as évek közepe táján.)
Anyukám vékony volt, de ő bő szoknyás ujjatlan, karcsúsított ruhákat hordott, tubus ruhákat szövetből, bricsesz nadrágot különböző színekben, trapéz nadrágot, kötött felsőkkel, forrónadrág és a hozzá való felső:) Vállkendő (horgolt), ballonkabát.
Jaj, de csinos volt:)
A frizura nagyon fontos! Hullámos legyen és nagyon beállított, esetleg műszempilla.
Enyémhez volt öv is, alsó része csipkés mintával kötött. Puncsrózsaszínben pompázott.
Aztán volt a T-ujjú pulcsi, piros-fehér-fekete csíkos.
Én kb. 10 éve vettem magamnak:))))
És még meg van:)
A '60-'70 körül nem csak szoknyában jártak, amúgy könnyű dolgod van, mert a hippi ruhák közül sok van, ami ápol és eltakar.
Ha van dögrováson lévő blúzod, pólód, akkor batikold, egy béke jel az elejére, felveszel bármilyen nadrágot hozzá, ha trapéáz nincs, pár fonott tincs, kis virág a hajadba, és kész is!
További ajánlott fórumok:
- Római katolikus hitoktató vagyok - miben segíthetek?
- 60 éven felüliek retró kávézója
- 2008.Az ESKÜVŐM éve! KÖVÉREN? Na ne...
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Ha valaki kövéren lesz terhes, az a veszélyesebb, ha diétázik terhesség alatt, vagy az ha nem?
- Ma retro buli diákoknak!!!