60 éven felüliek retró kávézója (beszélgetés)
Ez ilyen kis apró lekváros összeragasztott linzer-tésztából készült süti. Gondoltam, hamarabb elfogy, ha ide-hozom nektek a maradékot! :)))
D.e. voltam 2 körben "gyalogtúrán", közben bevásároltam, felcipeltem = súlyemelés, ezzel meg is volt a napi testmozgás tisztességgel. Most pihentetem a lábaimat.
Főznöm még nem kell, van tegnapról. Majd holnap valamit összedobok, ami szintén elég lesz 2 napra.
Kellemes tv-zést, jó pihenést. Majd még beszélünk.
Szia!
Te olyan korán itt vagy már!!!Nem baj,a süti jó lesz(lenne) ebéd után is!Milyen süti ez???
Délután megyek masszőrhöz.Más kötött programom nincs.Majd mosok egy kicsit,főzök és nézem a The walking dead újabb részeit.A neten.
És te?
Szevasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Hoztam friss kávét, sütit, akinek jól esik egy kis ébresztő! Hogyan aludtatok? Milyen programotok van mára?
Bocsánat!
Most látom, hogy kérdeztél tőlem:igen, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ebéd után a szemünket pihentetjük = lecsukjuk és közben hallgatjuk a rádiót. Hogy esetenként (naponta) egy kicsit el is alszunk, az azt jelenti, hogy nemcsak a szemünk, az agyunk is pihenni akar! :))))
Most már azt hiszem, hogy én is elmegyek egy kicsit pihentetni a szemem!
De nekem csak a szemem álmos:))))
Amúgy igazad van.Most még várok valakit,de azután lefekszem.Újabban du. mindig nagyon álmos vagyok.Normális ez?
Szép napot neked:)))
Szevasztok!
Itt a frissen főzött kávét, tessék-tessék, akinek jólesik!
Tudod kedves mafalda, meg kell adni a testnek, amit megkíván! :)))
Ha bármiben hiányt szenved, előbb-utóbb megbosszulja magát!
Hiába ittam,..olyan álmosság jött rám!!!!De sosem fekszem le ilyenkor(délután),mert sajnálom rá az időt,inkább itt gubbasztok a gép előtt:)))Elég hülye vagyok!De most takarodót fújok,mert tényleg majd elalszom.
Jó éjt neked és bárkinek aki benéz ide!
Persze hogyne! Örülök neki!
Mindjárt kész a frissen főzött kávé, ha vársz egy picit, akkor igyál abból! :)))
Szia!
Igaz már du. van,de a kv most nagyon jól esne:))
Kösz'!
Szerintem alföldi bácsi is beszáll:))
Szervusztok!
Hoztam még egy kis kávét, kinek adhatok??? :)))
Nekem is volt fém-sarkú, csak tudod akkor még szombat este ha elmehettem táncolni a barátnőmmel, este 10-re haza kellett érnem. Az udvarban a szomszédnak volt egy éber kutyája, amikor nyitottam a kaput, az rögtön elkezdett ugatni, az egész ház tudta, hogy mikor értem haza!
Úgy kellett beosonnom a kapun, hogy "a kutya se ébredjen fel rá!" így a szüleim sem tudták, hogy mennyit is késtem! :)))
Szia inga!
Csoda, h idetaláltál:))
A sarokvédőre emlékszem,..ezért elég csúnya volt:)))Viszont a legtöbb cipőmet megvasaltattam,mert úgy sokáig tartott.Az igaz,hogy rémesen kopogott:))))
De új dolog most nem jut eszembe.
No meg lehetett kapni kis celofán zacsiban külön u.n. sarokvédőt. Ráhúztuk a körömcipő sarkára, ha elkopott-elszakadt azt cseréltük.
Ami vasat a cipész rakott rá, az nagyon-nagyon kopogott a járdán, nem lehetett vele csendben jönni-menni!
Sziasztok!
Most jól esne a kávé.de ha innék,alvásról szó sem lehetne:(((
Most jött egy nagy zivatar,biztos ettől álmosodtam el,..de majd leesik a fejem.(most eszembe jutott,h biztos olvashatja ezt olyan valaki,aki nem bánná,ha leesne:)))
Jó szórakozást estére,aztán nyugodt éjszakát kívánok!
Szia!
nekem is nagyon pörgős napjaim vannak:):)
Nem nagyon értem rá kávézni veletek.
Van sok munkám. Este meg már fáradt vagyok.
De jön a tél lassan lassan, és akkor jó lenne ha lennétek. Biz isten akkor napi szinten kávézom veletek.
Az most jó,köszi!!!Néhány napig alig leszek,ne keressetek:)))
Szép napot mindenkinek!
Kellemes napot kivánok mindenkinek!
Hoztam a kávét:):)
Hoztam egy ebéd utáni kávét,tejjel.Van még egy kis máglyrakás desszertnek,ha kértek:)
Alföldi bácsi,te biztos kávézol most!!!
Ahogy nézem az időjárást,mégsem hozok be virágot.Nem lesz mifelénk minusz!Jobb nekik kint,amíg csak lehet.
Szép estét,jó szórakozást!A 60 felettiek csak nem dolgoznak már ilyenkor:)))