Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Reszelt alma fagyasztás után milyen? fórum

Reszelt alma fagyasztás után milyen? (tudásbázis)


2013. júl. 17. 13:03
Köszönöm a véleményeket,megyek is hámozni,van 3 vödörrel :)
11. zebracsikó (válaszként erre: 7. - Jázmyn)
2013. júl. 17. 12:34
Anyum is el szokta így tenni az almát, nagyon jó lesz télen sütibe!
2013. júl. 17. 12:28

Én is tettem tavaly a fagyasztóba reszelt almát. Süteménybe tökéletes volt. Egyáltalán nem veszítette el a levét. Bőven nyomkodtam még ki belőle, mielőtt beletettem a rétesbe. Muffinba is szuper volt.

Idén is tervezem ha lesz elegendő almánk.

9. Zebra25 (válaszként erre: 6. - Jázmyn)
2013. júl. 17. 11:35

teljesen jó ahhoz

én is szoktam fagyasztani

ha meg magában szeretnénk enni, akkor pedig befőttként teszem el

8. Jázmyn (válaszként erre: 5. - Globus)
2013. júl. 17. 10:43
Ezt hogy érted?Összeesik?
7. Jázmyn (válaszként erre: 4. - Mammmi)
2013. júl. 17. 10:42
Akkor neked igazán van tapasztalatod.Félek,hogy lé nélküli,rágós lesz,ha kienged.
6. Jázmyn (válaszként erre: 3. - Zebra25)
2013. júl. 17. 10:41
Csakis pitéhez,kalácshoz,réteshez,muffinhoz szeretném használni.
2013. júl. 17. 10:35
Lespedt.
4. mammmi (válaszként erre: 2. - Jázmyn)
2013. júl. 17. 10:34

Finom áru pékségben is használtunk fagyasztott reszelt almát!

Észre sem venni a különbséget.

2013. júl. 17. 10:32
Mire szeretnéd majd felhasználni? mert pl sütibe szerintem jó, viszont úgy enni, már nem az igazi.
2013. júl. 17. 10:31

Rengeteg nyári almám van és arra gondoltam,hogy reszelve lefagyasztom.Kicsit félek,hogy elveszíti az ízét és nedvesség tartalmát,és potyára dolgozok vele.

Tapasztalatok?

2013. júl. 17. 10:30
Reszelt alma fagyasztás után milyen?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook