Repülés kisgyerekekkel (beszélgetős fórum)
5 éves volt mikor először repült.A gépen nem volt baj vele,élvezte:)
A füle kicsit fájt,de ez betudható annak hogy elég érzékeny a füle.
Hogy őszinte legyek,én rosszabbul viseltem mint a gyerek:)
Szia, én 1 éves korától elég sokat repültem a kislányommal.
Igazából sosem volt nagy gond a gépen már. Amíg várni kellett a terminálban addig kicsit nehéz volt eleinte lefoglalni, később már rutinosan vittem hordozható mini dvd lejátszót és mesét nézett.
De nem tudom mekkora a picid.
Amíg cumisüveget használtunk, addig fel és leszállásnál mindig adtam neki inni, sosem fájt a füle. Ezt anno a gyerekorvos ajánlotta. Mostanában pedig már magától szépen iszik sportkupakosból.
Nekünk minden alkalommal úgy 3 óra volt csak az út, ezt nem olyan nehéz kitölteni. Az elején nézelődött,hogy szállunk fel stb. ez úgy 20 perc meg a leszállás is.
Aztán volt,hogy mesét olvastam, babáztunk, ha lehetett akkor sétálgatott meg futkosott:)
Most 4 éves már, simán eljátszogat vagy mesét néz, eszeget, néha alszik is.
De neem tudom milyen hosszú lesz az út Nektek és mekkora a pici, ezektől is sok minden függ.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?