Répás sajttekercs recept

10 vékonyra szelt sajt
15 dkg rokfort sajt
15 dkg vaj
2 friss sárgarépa
A Répás sajttekercs elkészítési módja:
A lehűtött sajtszeleteket egy fóliára egymás mellé fektetjük úgy, hogy kicsit átfedjék egymást. Összekeverjük a vajat a rokfortsajttal, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és az így kapott masszát az egybefüggően kirakott sajtszeletekre kenjük. A fólia segítségével a sajtot óvatosan feltekerjük, a két végét összenyomkodjuk. Az így kapott sajttekercset egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt vesszük csak ki a hűtőszekrényből, eltávolítjuk a fóliát és forró vízbe mártogatott késsel ujjnyi vastagságúra felszeleteljük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. ápr. 18. 21:47
A répás sajttekercs elkészítési módja és hozzávalói.