Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!:)
Él még ez a beszélgetős fórum?
Én is ide keveredtem, ha esetleg él még, hogy bírjátok? Milyen tapasztalataitok vannak?:)
Sziasztok :)
Úgy tűnik én is idesodródtam :D
én is azt mondhatom van mikor könnyebb van mikor rosszabb.. valamikor simán átalszom az éjszakát egyedül (mint pl ma remélhetőleg fogom :D) 20-8ig …valamikor felébredek 2 óránként… ami nekem nehezebb az úgynevezett ’’eltűnések” …műszak tart elméletileg 8ig…majd hirtelen változik minden és hajnal 1 lesz belőle…telefon használat kizárt…és itthon ülsz és várod a csodát…csak nincs semmi alapon…ezt a részét azt hiszem utálom …:)
Hallott közületek esetleg valaki a kamatmentes lakáshitelről amit elméletileg tudnak igényelni?
én is rendőrfeleség vagyok.
Mikor hogy bírom..:D
Van, hogy jól, van, hogy egyáltalán nem izgat, van, hogy idegesít az egész.
Mondjuk az hülyeség, hogy betervezett programot a forrónyom keresztbe húz..ha forró nyomos, felesleges bármit is tervezni.
Ha nem forrós, és akkor rángatják..na az..azt utálom. Bár nem mindig azt se. Hangulatfüggő.
Szia
Most találtam a klubbra.
Én rendőrfeleség vagyok egy kisbabával együtt töltjük a napjainkat itthon!És ti?
Hogy bírjátok azt, mikor valamit elteveztek és a rendőrség keresztbe húzza a számításotokat? (gondolok itt betervezett program, ami egy forrónyomos dolog miatt nem jön össze)
Hol vannak innen a rendőrfeleségek/barátnők?
Kérdezi Bea:) - a jogviszony kissé bonyolult, csak ő nem hoxázik...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van itt köztetek olyan (esetleg férjeitek/barátaitok között), aki érettségizett valamikor belügyi rendészeti ismeretekből (akár közép, akár emelt szinten) és megvannak még a kidolgozott tételei?
Én most próbálkozom majd októberben vele, nagyon nagy segítség lenne ha valahogyan meg tudnám szerezni! :)
Köszönöm a segítséget!
Szerintem csak azért mert névre szólt! :)
És így nem tudnak vele mit kezdeni!
Igen ötezer forint, de ezt meg sem kapta!
Csak az oklevelet!
Igen!
Még a múlthéten úgy volt, hogy kapnak pénzt is!
Bocsi, javítom a tegnapit!
Tehát az Oklevél meg van de a pénz az eltűnt!!!
Sziasztok!
Lányok,nálatok mi a helyzet?
A párom tegnap este elment homokzsákot pakolni és még oda sem ért,ahova kell.Gondolom napokig nem jöhetnek haza.Az ideg szétb@sz!:(