Rendesen felöltözök, megcsinálom a hajam, pici sminket... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A szomszed "szemelywsen neki" alairosat is at szoktam venni, mert ismernek. Aztan atfutok a tuzajton, es kint hangyom az o erkehyukon.
Hianyozni fognak a csajok
Mentem már ki a futárhoz kapucnis (cicafüles) köntösben.
Smink nincs , csak krém.
Hajam mindig vállalható.
Outfit:pulcsi ,vastag leggins ,ujjatlan (vastag )mellény és rózsaszín gumicsizma.
Bolthoz nem öltözöm át.
Zömmel kinnt vagyok a kutyával.
En sinam tologattam ki es be a kukakat kontosben. A postasok meg vigan ittak a meleg team barmikor.
Emellet a nagyon posh angol neni meg bacsi szerint en voltam, "aki mindig jol oltozott". Pedig ok nagyon hagyomanyosan szeretnek mindent.
Ha almombol felver a csengo, en kinyitom az ajtot pizsiben.. Teszem azt, en 1-2 korul estem haza, utana lezuhanyzok, teszek-veszek, es 3-kor alszok el. Reggel 9-10, de 11--re sem leszek diszpuccban.
Amugy meg minek oltoznek ki a futarbak/postasnak?
Sminkelni nem szoktam, de kb én is így.
Rengeteg csinos ruhám van, 1+ éve nem dolgozok, hát hordom a csinit itthonra. Nemrég jegyezte meg a férjem mikor csinosabbra sikerült a szett az átlagnál, hogy b+ mint egy giccses brazil sorozatban a senhora
"boltba szépen felöltözünk"
Mi az, hogy szépen felöltözöl?
És miért zavar, ha mások szabadidő ruhában vásárolnak? Majd át fog öltözni ahhoz, hogy leugorjon a kis sarki boltba 2 zsömléért?
Nálam nincsenek meglepetés vendégek. Nem is szeretem, ha csak úgy becsengetnek.
És bizony kilenc, fél tízig pizsamában dolgozom - amíg fel nem ébredek a kávéktól.
Az én házam az én váram.
A bőrömre pedig úgy vigyázok, hogy nem kenek rá semmit, max. hidratálót, ha el nem felejtem. Nincs mit titkolnom, korrigálnom.
De megértem, ha valaki (más dolga nem révén) ad a cicomára.
Ez igy van...
Smink nelkül nem talälnäd meg a fekete dobozt...-DD
Alap hogy reggel ,megmosakszom,megfêsülködöm,felöltözöm.
Smink nincs,,arckrém van.
Szóval semmi különös nincs ebben.
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?