Külföldi oldalakról rendeléshez milyen bankkártyát használtok? (tudásbázis)
Nem??? :D
Szóval minimális költsége azért van. A PayPal-nak is, de az csak 499 Ft.
OK.
Es nem tudom a PayPallal osszehasonlitani, mert a kokorszakban hasznaltam, es mar nem is emlekszem ra akkor mibe kerult meg hogy volt. 1-2-szer hasznaltam, es annyi.
Egyszer ra kell tenni 3500 magyar penzt, ami kb. elmegy a kartya kuldesre, es utana vigan lehet hasznalni barmeddig utalasra, barmennyi virtualis kartya hasznalatara.
En nem kapok jutalekot, ha ezt fogja hasznalni.
Az alap persze ingyenes, a plusz dolgok vannak fizetős csomagokban.
De tényleg döntse el ki-ki saját maga, hogy neki mi és hogyan jó.
A Revolut oldala azt mondja, hogy ingyenes. Csak nem tudják rosszul a saját kondíciós listájukat. A fizikai kártya szállítására kell fizetni kemény 5 fontot. De azt amúgy más országba is kell.
Mindegy... Én elmondtam a véleményem. A kiíró meg bogaraszhat.
Ha itthon nyitsz Revolut számlát, annak van díja.
A húgom gyerekei szanaszét vannak a világban, nekik jó a Revolut.
Nekem meg muszáj egy belföldi számlát fenntartanom, nekem ez és a PayPal az alkalmankénti vásárlásokra megfelel.
Meg kell néznie, neki mi éri meg jobban.
A PayPal utaláshoz az kell, hogy mindkét félnek legen PayPal kontója. Sok webáruháznak van is, de pl. a németországi egyetemnek nem volt, vissza kellett vonnom az utalást, mert nem tudták felvenni a pénzt.
De ha Transferwise-ről vagy a Revolutról utalnak nekem, címzettként simán a bankszámlámra jön a pénz.
Az egyik olcsó fizetései lehetőség.
Online lehet berendezni, az adatok magyar nyelvűek.
Beállthatsz egy ottani számlát elsődlegesnek, ekkor neked magadak kell odatenni pénzt.
Beállíthatod a bankkártyádat elsődlegesnek, akkor az általad megadott tranzakció összegét szinte azonnal megkapja a címzett.
Vagy azt mondod, legyen a bankszámlád az elsődleges, akkor onnan emelik le a kért összeget.
Van többéle hasonló is, én az USA-ból a Transferwise-al kapok rendszeresen pénzt.
Ezeknek az az értelme, hogy olcsóbb a pénzváltás.
Attól is függ, honnan rendelek.
Van PayPal kontóm, arra teszek annyit, amennyi éppen kell.
Ha megbízható oldalra fizetek valamit, akkor simán a bankkártyámról utalom a kívánt összeget.
De az is előfordul, hogy bankkártyás fizetést választom, esetenkénti kóddal.
Miér kell ezt anonym?
Van egy külön kártyám internetes fizetésekhez, mindig csak a szükséges pénzzel rajta.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?