Reiki (beszélgetés)
Tegnap is így jártam. Egy régi-régi fórumra válaszoltam. Igaz, hogy ezt a fórumot nem én élesztettem fel, de amit írtam ide, akinek írtam, ő már nincs!
De ahogy a tanítás mondja: semmi sem történik véletlenül. :)))
Közel 10 év telt el, amikor késztetést éreztem, hogy elvégezzem a III-as fokozatot. Pedig én is azt hittem addig, hogy megelégszem az I-es, II-es által szerzett tudással, képességgel.
Akkor lesz meg a rávaló pénzed IS (!!!), amikor valóban készen állsz rá!!
A Rei-kit elmagyarázni hogy milyen, és mire jó, és mit tud... kár elkezdeni. Ezt "megtapasztalni" kell.
Pont olyan dolog, hiába mesélem bárkinek, hogy milyen finom ez + az a kaja, semmit sem ér! Majd aki akarja, aki úgy érzi, az belekóstol!
Nekem tetszik! :)))
Szia!
Írok neked privit!
Na, azt mta, hogy minden rendben volt, szóval nem volt kizáró ok :-)
Szerinte nagyon feltöltötte energiával, illetve sokkal nyugodtabb lett utána.
Melegséget érzett és olyan kellemes érzés volt végig.
Érdekes, azt mta :-))
Kezelhetik nyugodtan,nem lesz baj. :))
Szívesen!
Nem, nem rólam van szó, csak egy barátnőm épp menstruál és mára kapott időpontot.
Kíváncsi leszek, hogy mit mond róla.
Tőlem kérdezte, hogy elmehet-e, mondtam, hogy nem vagyok reiki szakértő, de majd megkérdezem....
Köszi amúgy.
Szóval akkor elvileg nem gond, ha elmegy?
Nincsen,de ha neked úgy megnyugtatóbb,várhatunk amíg elmúlnak,már ha fenáll vmelyik.
A reiki komplex hatású,fizikai,mentális és asztrális síkon is hat,támogatja az életfolyamatokat,úgyhogy ártani semmiképp sem lehet vele. :)
Szép napot!
Van esetleg ellenjavallat a reiki használatára?
Arra gondolok, hogy pl. láz, menstruáció stb stb.
Szia!
Rendben, már várom.
Jó hétvégét :-)))
Szia!
Jövőhéten megtarthatjuk ha neked jó?
A részleteket majd priviben megbeszéljük.
Szép napot!
Szia!
Próba?
:-))))
Így tettem,sőt! Általában hetente 2x kezelem magam a mai napig,mert azt vallom,h ha nem törődsz magaddal,másokkal sem tudsz.
Puszi
Durván egy hónap szünettel tanultam meg a két szintet,de úgy éreztem,belehalok,ha nem teszem meg.
És a mester mondta is,h jó kezeim vannak. :)) Hát így...