Régi vonaljegy felhasználható még a BKK járatain? (tudásbázis kérdés)
Szia! Köszi neked is! :)
Annyira régiek azért nincsenek! :) Narancssárga 260...280 és 300ft-os jegyeket találtam. Azokon van hologram.
És nem mondták, hogy az már nem okés? Most találtam 260ft-osat is. :D
Egyszer blicceltem még diákként, helyszíni bírságot kaptam akkor 5000ft-ot, utána vásároltam egy rakat vonaljegyet, nehogy megint úgy járjak... aztán a nyakamon maradtak, mert nem nagyon jártam BP felé, most viszont majd megint mennem kell, és ha nem muszáj újat venni, akkor inkább a régieket használom fel, amikért amúgy már fizettem, és a jegyen nincs feltüntetve, hogy korlátozott lenne az érvényességi ideje.. Ezért is vagyok tanácstalan, hogy be merjem-e vállalni.
Sziasztok!
Találtam vagy 20db... kb 7 éves vonaljegyet. Rég utaztam már Budapesten tömegközlekedéssel. Még abban az időben nem volt "elévülése" a jegynek. Amit megvettem egyszer, bármikor leutazhattam függetlenül attól, hogy az mennyit drágult. Ez még most is így van, vagy dobhatom a kukába mert már nem érvényes? 280.. és 300ft-os jegyeim vannak. Nem tudom, mostanság mennyi a vonaljegy! :D
További ajánlott fórumok:
- Hová tűnnek a régi felhasználók?
- Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel?
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Régi párna felhasználása
- Hova menti a gép a felhasználói nevet és a jelszavat, ha vhol regizek és arra nyomok, h. jegyezze+a gép az adatokat?