Régi párna felhasználása (beszélgetős fórum)
Nem lett csomós és büdös?
Láttam régen vmi videót, hogy meg kell bontani kis helyen a varrást, és hajszárítót bedugva a kis lyukon, lehet felfrissíteni az állott tollakat. Tőlem ez elég idegen.
Ne DIY-kodj párnával semmit, az nem egészséges. Főleg, ha toll töltete van. Más(ok)nak ráfolyt/beleivódott a nyála.
Annyi minden más dolog van a világon.
Töltetfüggő, de lehet belőle a párkányra esetleg ilyen huzatfogó kukacot, vagy ha tudsz valami alapot szerezni hozzá, puffot csinálni...
Méretet nem írtal, ez azért eléggé limitáló tényező(, ha kicsi).
Nyugodtan írj magyarul!
Vannak olyan angol szavak, sőt kifejezések is, amik annyira beépültek a magyar nyelvbe, hogy mindenki érti. Ez, hogy te DIY-kodnál, nevetséges!
Csak mondom: értem, hogy "csináld magad", csak azt nem, miért kell egy szót angol mozaikszóval kezdeni, és folytatni magyarul. Magyarul sem mondjuk azt, hogy "csináld magadkodnék".
Egyébként ha régi tollpárnáról van szó, dobd ki nyugodtan! Azzal teszel legjobbat. Ha nem toll, akkor meg majd kapsz tanácsot másoktól. Lehetsz kreatív, csináld magad! :)
További ajánlott fórumok:
- Hová tűnnek a régi felhasználók?
- Miért regisztrál egy illető a hoxára több felhasználó névvel?
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?
- Régi vonaljegy felhasználható még a BKK járatain?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Hova menti a gép a felhasználói nevet és a jelszavat, ha vhol regizek és arra nyomok, h. jegyezze+a gép az adatokat?