Régi Hot Dog fórum (beszélgetés)
Én 25 voltam onnan kezdődött 2009 december 7 az első ismerkedős baráti, Ja meg a másik IWIW :)))
Mavip az még van???
Hot D,og még van de 2010-ben ki is regisztráltam... aztán csatlakoztam Hoxa női portálhoz :)))
Itt érzem magamat biztonságban!!!!!!! 2010 8. hó óta....
Ez nekem már, a harmadik!!!!! Regisztrál cióm már.....
első: párduc25.... ott sok bántást öröm, de győzött a kiszekálás, sajnos:(((((--- nem ismertem hoxába kell szólni:(( azt pár hónapig voltam másikban ... kiléptem 1 éves szünetelés is volt.. stratégia játékok közt barátkoztam ....
Most elégedett vagyok és boldog is:))♥♥♥!!!!!!!:))))!!!!!♥♥♥:)) Mindenki vigyázzon Önmagára és természetesen ember társaira, mert mindenki értékesek!!!!
Olyan nincsen, minden téren százas ember!!!
Mindenki bocsájtson meg mindenkinek, ahol sajnos nem él már, szerettei,de bögdösi, bárcsak bocsánatot tudtam volna kérni, ...:(((
---Azt is lehet!!!!!
---A keresztnevét írják a le ceruzával meg rajzoljon virágot zöld szíveket vagy amilyen.... Mikor úgy érzik, mintha nagy kő legurult aztán tollal kívánjanak nagyon jó egészséget ... stb,, Aztán minden rendben lesz!!!!!
---- Aki kezdő--- Ne várjon csodát nyomban!!!!!!!
--- Hisz, kis almacsemetén sem lesz, termés nyomban ám!!!!:))):D MINDENHEZ IDŐKEL-- NAGYON SOK TÜRELEM ÉS MEGÉRTÉS!!!!!:))----
---Ne feledjük el!!!---
-----A Mennyei Atyának minden téren,---
---egyenlők vagyunk ám!!!!!!!!:))))♥♥♥!!!!!:)):D♥♥♥♥ ---
--- Hisz mi, Mindannyian, Ő gyermekei vagyunk ám!!:))---
egyébként van ez a wayback machine nevű oldal, lehet nosztalgiázni, megjeleníthető sok HD "állókép" töredékek, vagy minek lehetne nevezni:
A HD-on eszaki.feny volt a nevem és volt 1 Magazinom, címe:
BASSHUNTER MAGAZIN ;-)
Jelen!
Kigúvadt a szemem, amikor megláttam ezt a fórumot. :D
További ajánlott fórumok:
- "Csak beköszönök" fórum
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Miért regisztrál be valaki egy honlapra, ha utána nem használja? Főleg a fórum részére gondolok.
- Tudja valaki hogyan lehet/lehet-e egyáltalan törölni a régi kiírt témákat, fórumokat, cikkeket?
- Hogyan tudnék regisztrálni a rákbetegek fórumára?