Reggelre elment a hangom. A doki Augmnetint, ACC-t és Calcium-Sandozt írt ki. Iszom a mézes teát, pihenek, alig beszélek. Mit javasoltok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Bevettem tegnap is 3-szor az Augmentint, ma meg már 2-szer. Mellette iszom a Calcium-Sandost, rá 1 órára, s aztán rá 2 órára az ACC-t, mert félek, hogy közömbösítik egymást. Aztán mézet kanállal többször, meg sok tea. Lázam nincs, nyelni sem nehéz, de a hangom tán örökre elment.
Bár kicsit jobban tudtam ma már rákiáltani a kiskutyura, mikor az udvaron meg akart lógni. Amúgy beszélni sincs kivel, rajta kívül, így elvagyok. Épp megfőztem, meg kimostam, s lógok a neten.
Egyetértek.
Nekem is szokott lenni, egy hétig nem szabad beszélni, boltban néznek, mikor suttogva vásárolok, kérek. Begyulladnak a hangszálak.
Én a BIOPAROX spray-t szoktam használni,újabban nem megy el a hangom.
Én ugyanígy voltam, sajnos.
Más bajom is lett a sok idegeskedés miatt...de ezt hagyjuk inkább.
Edd a mézet, és legalább 3 napig pihentesd a hangszálakat.
Jobbulást!
Húúúúúúúúú! Nem tudtam Én meleg teába tettem. Köszi.
Mostmár langyosba teszem.
Pedagógus vagy?
Tipikus tanár-betegség, a dokim mondta. :S
Szia!
Most hallanál engem detto úgyan ez,alig tudok beszélni...
Tina Turner mélységét is lepipálom.A lényeg a Doki szerint,hogy nem szabad suttogni,inkább erőltetni kell és a csend a legnagyobb barátja:)
A DM-be me vettem egy befújósprayt 999 Ft-ért ami ilyenre jó (DM márka) ,nézd meg ,szerintem jó.
Remélem,tudtam segíteni:)
A Ca-t tényleg dicsérik ,ha iszod de szerintem sem kellene ennyi gyógyszert szedni...
Mézes tea jó de meleg lében semmi haszna a méznek,ezt olvastam...
Magában nyeld le,hétha és torokfertőtlenítő tablettát is szopogathatsz Steptofort meg az eukalyptuszos+ méz
Szép estét!
Anka
Nekem volt hangszálgyulladásom, neked torokgyulladástól ment el a hangod?
Mert a hangszálgyuszira van egy nagyon jó gyógyszer, de sajna nem emlékszem a nevére. Ja, és teljes némaság volt nekem egy hétig. Mindenkinek cetlire írtam.
Ha "csak" elment a hangod a torokgyuszi következtében, akkor mézet enni (egyszerre 2-3 teáskanál méz), mézes teát inni, hangszálat pihentetni.
kesz hogy mindenre az az undorito sok gyogyszer.. plane antibiotikum.
mire irta az augmentint?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- 6, 5 millió forint kellene! Mit javasoltok?
- Mit javasoltok szúnyogcsípésre?