Reggeli zabkása recept



-1 grapefruit
-1 3/4 bögre zabpehely
-1 bögre tej
-1 bögre víz
-ízlés szerint fahéj
-kakaópor
-méz
-málna
A Reggeli zabkása elkészítési módja:
A tej és víz keverékben felfőzzük a zabpelyhet. hozzáadjuk a fahéjat. A grapefruitot kettévágjuk. A felét kifacsarjuk. A másik felét meghámozva, felaprítjuk. A málnákat ketté vágjuk (nem kell sok, málna) Amikor már besűrűsödött a zabkásánk, le vesszük a gázról. Belekeverjük a gyümiket. Megszórjuk kakaóporral. A grapefruit kifacsart levét megisszuk.
Nem muszáj kifacsarni a grapefruitot. De így változatosabb és mindent megkap a szervezeted ami kell :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Elisaa, 2011. aug. 2. 22:52
A reggeli zabkása elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.