Recseg-ropog a térdem, mit lehet ellene tenni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem is egy jóideje ropog,kattog a térdem. Meglehet az hogy a teniszezéstől van? Nekem nem ropog és nem is fáj járás vagy lépcsőn menés közben, csak hogyha behajlítom a térdem. Szóval amikor gugolok vagy néha biciklizés közben is szokott. Egyébként érdekes módon a könyököm és a hátam is gyakran ropog. Erre van valami magyarázat?
(amúgy még csak 13 éves vagyok, ha ez számít valamit... :)
Előre is kösz!
Gyógyszer a térdfájdalmakra? Ne vicceljetek! Ráadásul isten tudja kitől, honnan és télleg az van e benne.
Hasonló próblémám keletkezett nemrégiben, folyamatosan ropogott a térdem. Szüleim tesitanárok, anyu gyógytornász is, amikor nekik szóltam, egybehangzóan azt "megparancsolták", hogy guggoljak, először kapaszkodva, majd simán, majd pedig egy lábon. Nekem segít, már csak nagyon ritkán ropog.
Gyógyszer csak helyi érzételenítést old meg, a próbléma okát nem tudja megszüntetni, hisz nagy valószínűséggel valami fizikai oka van (kívéve gyulladás), valami nincs a helyén, azon a gyógyszer hogy segítene? Nem fog fájni, ok, és? Azon tovább?
Ha orvos kenőcsöt írt fel, akkor sztem megnyultak a térdszalagok, ami akár rossz mozgás következtében is lehetett, azt erősíteni kell, nem gyógyszerezni!
Szia!
Elküldenéd nekem, hogy mit szedtél? Köszi
Elküldtem priviben.
Jobbulást.
Szia!
Bocsi, hogy nem reagáltam a segítségetekre, de azóta jártam a sportkorhiban. Itt gyógyszert adtak valamint kenőcsöt. Hát most jobb félek mi lesz időjárás változás esetén.
Létszi írd meg a gyógyszer nevét először utána szeretnék járni az esetleges mellékhatásoknak. Az a helyzet, hogy babát szeretnénk és nem mindegy milyen összetevőjű gyógyírt használok. De szívesen utánanézek.
Zsuzsi
Szia Manon!
Privit írtam.
Szia!
Engem érdekelni!
Elküldenéd nekem!
Előre is köszi, Manon
Sziasztok!
Együtt érzek veletek, teljes mértékben.
Engem is nagyon zavart, hogy állandóan fájt, és nem tudtam vele mit csinálni.
Amit én szedtem, egy házaspártól vettem, akik kimondottan ilyen, és hasonló termékekkel foglalkoznak.
100%-ban növényi eredetű készítményeik vannak, ebbe az esetben állati, mert hisz kagylóról van szó.:)))
Míg a gyógyszertári készítményekben vannak kemikáliák, addig ebben nincs, azért szedtem terhesség alatt is.
1 kúra 3 dobozból áll, az első dobozt 3x2, míg a másik kettőt 3x1 adagban kell szedni.
Azt mondták, hogy időszakonként meg kell ismételni a kúrát, kb. évente amikor az ember megint kezdi érezni a fájdalmat.
Én 2005 aug.-ban kezdtem el szedni, tehát valamivel több mint egy éve szedtem, de semmi arra utaló jelet nem érzek, hogy megint fájni akarna.
Az internetten is biztos rajta vannak, de én azért rendeltem személyesen tőlük mert így a 2. 3. dobozra adnak 10% kedvezményt, és hát sok kicsi sokra megy. :)))
Bár nem olcsó, de ahhoz képpest, hogy az orvosok azt mondták járjak rendszeresen injekcíóra a térdemmel, és később kilátásba helyeztek műtétet is, nekem nagyon baráti ár volt. :)))
Nekem postán küldték el utánvételesen, mert így kértem.
A rendelésem után, már másnap postázták.
Ha valakit érdekel nagyon szívesen elküldöm a kapszula nevét, és, hogy én hol vettem meg.
Jobbulást nektek is!
Sziasztok!
A páromnak a térdét porckopással, illetve leválással már 2szer műtötték illetve az egyiknél felvágták, a másiknál meg tisztították! De még mindig úgyanúgy szól! Valamint fáj is rendesen neki, főleg időjárás változásnál!
Sajna neki semmilyen csodapor, tabletta, szuri nem használt!:(
Éppen most fog újra orvoshoz menni vele!
A baj, hogy eddig csak a bal lába volt a szar, de mivel azt folyton kímélni kellett, így a másik is elkopott! Ja igen és még csak 26 éves!:(
Recseg - ropog a térdem. Holnap nézi meg doki. Hallottam hasonló problémákat és műtét lett a vége, leginkább porc. Volt valakinek ilyen esete? Érdekelne mire számíthatok.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Helló! A térdem felett megvan ereszkedve a bőröm. 19 éves vagyok..csak tehetnék még valamit ellene, de mit?