Realis ez a történet?Gyakori a valóságban az ilyen (beszélgetés)
sziasztok ismét hozok pár részletet
Kata jegyszedoként dolgozottt, de jegyuzérkedésre is rávették és a gyilkosai is jegyuzérek, akik ot megbízták jegyuzérkedéssel, de Kata már nem akart ilyen módon pénzt keresni,ezért olték meg, azon a bizyonyos estén, amikor megolték, akkor is jegyuzérkedni kuldték, meg a koncerten jegyszedés lett volna feladata
Kata Budapestrol Eurocityvel utazott Pozsonyba, majd onnét Kassára.Kata családja kulfoldon él, Irországban, nem is tudták, hogy alányuk eltunt, Kata barátai tettek bejelentést az eltunésrol. magyar rendorok Budapesten kezdték keresni, de jelentkezett két szlovákiai személy, akik talán a gyilkosokon kívul Katát utoljára látták.Aki POzyonyban látta utoljára, ezt mondta:A pozsonyi fopályaudvaron láttam ezt a lányt, 3 húsz év koruli személy társaságában, azon tanakodtak, hogy melyik vonatra szálljanak fel, addig tanakodtak, míg a Kassára tartó gyorsvonatot lekésték.Aztán jott az IC vonat, veszekedni kezdtek, hogy ezzel már nem érnek be Kassára nyolcra, de Kata ennek ellenére felugrott az IC-re a tobbi 3 személy meg kiabált utána, hogy ne menjen, utána akartak menni, de a vonat már elindult...
Egy másik tanú, aki nyomra vezette részben a rendoroket:A Kassára tartó IC-vel utaztam aznap én is, a pozsonyi fopályaudvaron szálltam fel, majd az indulás elott pár perccel felszállt egy lány,nagyon zavartan viselkedett, néha kiabált, majd ha lenyugodott akkor szóba elegyedett a kalauzokkal, utasokkal.A kalauzokat mindig kérdezgette, hogy mikor ér a vonat Kassára.Amikor az IC Liptószentmiklóshoz kozeledett, a lány kapott egy telefonhívást, kiabált a telefonba,hogy akkor leszáll a kovetkezo megálloban. megállt a vonat, de az ajót nem tudta kinyitni, ezért kiugrott az abalakon...innentol kezdve senki sem látta, elnyelte a fold... Katát elkezdték Liptószentmiklós kozelében keresni, 6 nap múlva megtalálták a holttestét. Ha ez a tanú nem jelentkezik, valószínu, Katát nem találták volna meg...
Ráadásul nem értem, hogy ez kinek szólna, mi a célja és kinek a szemszögéből írná le a történetet.
Valahogy az egészet nem értem. A sztori részletein lehet finomítani, de az előbbiekre azért várnám a választ.
Ez az egész, tömören, velősen, tehát nem az igazi mű, mert ha csak ennyi, hozzá sem kezd senki.
Ki fog bontakozni a cselekmény :)
de türelmetlenek vattok :DDD
Nem kell, hogy valós legyen. Elég gáz is lenne, ha a jó krimik, amiket olvastam, mind megtörténne a valóságban...
Ugyanakkor itt akkora bakik vannak, amik miatt bármennyire is jól ír az illető, messzire dobnám a könyvet.
A jó írók azért körbejárják a témát, amit fel akarnak dolgozni...
21. Lola1111 2013-02-03 22:24
azért megy el mert azt hitte az IC gyorsabban beér Kassára mint a gyorsvonat
"...Ezért megvárja a következő IC-t ami ugyan csak fél tizenegyre van Kassán, de mégis felszáll rá..."
Nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal :P
21. Lola1111 2013-02-03 22:24
azért megy el mert azt hitte az IC gyorsabban beér Kassára mint a gyorsvonat
Ja, es mennyi erteket felteteleztek egy koncerte igyekvo lanynal, hogy erdemesnek tartottak ”befektetni” (utikoltseg, szallas stb.)??
Masreszt kezenfekvobb Nyiregyhazan at utazni Kassara. Szerintem.
Sok helyen santit, de erosen!
További ajánlott fórumok:
- OTTO-tól rendeltetek már terméket? A valóságban is olyan mint a katalógusban?
- Szerintetek melyik képen nézhetek úgy ki, mint a valóságban?
- A párom konkrétan kalitkába zár, és nem szereti ha más emberekkel beszélgetek akár neten, vagy valóságban.
- Szerelmünk lapjai...7 évig nem találkoztak, mégse múlt el a szerelem. Létezik ilyen a valóságban?
- Léteznek-e Dominanők a valóságban?
- Van valami táblázat vagy átváltási szabály, hogy a Wordben a különböző betűméretek valóságban mekkora betűknek felelnek meg?