Rántott-tojás recept

4 tojás (2 személyre)
étolaj
zsemlemorzsa
só
A Rántott-tojás elkészítési módja:
Egy serpenyőbe annyi olajat öntünk, ami éppen ellepi az alját. Zsemlemorzsát szórunk bele, majd beleütjük egymás mellé a tojásokat. Megsózzuk, majd a tojások tetejére is zsemlemorzsát hintünk. Kis lángon lassan sütjük, amikor az alja piros, elválasztjuk a tojásokat 4 felé, lapáttal óvatosan megfordítjuk és a másik felét is addig sütjük, míg szép piros nem lesz. Zöldségekkel kínálhatjuk.
Főzelékekhez feltétnek is adhatjuk.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. febr. 19. 23:03
A rántott-tojás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.