Rándulásra, ficamra tudtok rendkívül hatékony szert vagy praktikát? (tudásbázis kérdés)
Heti 3x, 4x járok edzésre, kb. minden alkalom után mehettem volna, mert minden egyes alkalommal, ha mást nem, egy jó kis zúzódást szereztem. :D Szóval a balesetit kihagyom. Törve tuti nincs, mert akkor bedagadt volna, meg rá is tudok állni.
Mivel van szuper párom is, a jóképű baleseti sebész se csigázott fel. :D D
Néhány évtizedet balesetin húztam le, azért a javaslatom.
Éteren keresztül sem, de látra sem javasol még orvos sem, semmit, amíg ki nem zár egy komolyabb, esetleg maradandó sérülést. Most van idő elsétálni egy jóképű baleseti sebészhez, és betartani az utasításait.
De ha rám hallgattok, mindenki azt csinál, amit akar.
Én szóltam. :D
"masszírozni" TILOS!
:D Már várom, hogy mikor javasol valaki egy amputálást. Az tuti tipp lenne. :D
Az a neve a kenceficének és hűsít, gyulladáscsökkentő a hatása.
Rándulásra, izomfájdalomra: jeges borogatás,(Jégzselé),pihentetés.
A Lóbalzsamnak 2 fajtáját ismerem, az egyik melegít, a másik hűt. Neked az kell, amelyik hűt!:)
Viszont, ha 3 nap után is fáj, irány a doki!
Mindenképpen masszírozni kell, nekem jó volt a Fastum gél- ez hűsít és fájdalomcsillapító hatása van, de bevált a Rozmaring krém is, ez is kicsit mentolos. :)
Köszi! Milyen borogatás kell? Tudom, hogy hülyének tűnnek a kérdések, de csak egy fél éve sportolok olyat, ahol sérülhetek, előtte törzsi táncos voltam, meg jógáztam, szóval ezek életem első sportsérülései, és egyszerre kettő. :S
Illetve rúdtáncon már számtalan zúdódást szereztem lila-kék-zöld foltok formájában, de azok elmúltak maguktól is, ill. nem lettek rosszabbak, ha megint mentem. Most meg sokkal rosszabb lett az edzéstől. :(
Borogatás! Rictofit sportkrém, de ami még jobb a Jégzselé!!
Jobbulást!!
További ajánlott fórumok:
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Tudsz 2 "szabályt", házi praktikát, vagy bármit, amit gyerekként tanultál meg, és a mai napig eszedbejut?
- Súlyfelesleg - Nektek van valami praktikátok?
- Hogyan lehetnék szebb? Nektek milyen praktikátok van?
- Tudtok hatásos házi praktikát a lakásban lévő legyek ellen?
- Legyek ellen van jó praktikátok? Módszer, eszköz bármi, amivel a lakást hatékonyan lehet légymentesen tartani.