Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel? (beszélgetős fórum)
Sántít a fórumcím🤭
Nem azért társkerizik, hogy ismerkedjen?😀😀😀
Egyébként igen.
Én is ott ismerkedtem meg a férjemmel! :)
Több kolléganőm is ott ismerkedett meg a férjével.
gondoltam,de,ha akarod,nézd meg a lányomat meg a férjét.a fényképeknél.engem másodszorra még kötéllel sem vonszoltak volna az anyakönyvvezető elé.
miért lennél az,valaki ott találja meg a hozzá illőt.
dehogyis,én aztán férjhez nem mennék még egyszer.szépek,csinosak,jól megvannak,talán egy gyerek is összejön.nem a hetvenes években élünk,mikor a szüleim halálra szekáltak,miért nem megyünk már férjhez.én 23 éves voltam,a húgom 21,hát nem a nyakukon maradunk?megtettem a szívességet,nemsokára elvált voltam.
De hülye fórumcím, ha nem akar valaki randizni, akkor minek ismerkedik társkeresőn? Ez csak nekem értelmetlen?
egyáltalán nem.de ha ők akarják?
Nyolc évnek ezelőtt én is társkereső oldalon találtam meg a párom és azóta is együtt vagyunk.
Ja mert az esküvő a mérce? :D
Bocs :D
miért is ne,három hónap múlva lesz az esküvő.
Amelyik azt írja hogy csak selejt regisztrál ide vagy netes társkeresőre az hazudik.Valóban igaz hogy nagyobbnak tűnik a selejt arány mert koncentráltabb de élőben ugyanugy megvan a selejt csak nem koncentrálódik ennyire.Ezért tűnik többnek a netes.Netről személyesen is találkoztam átlagos és jó nőkkel.A selejttől ez baromi messze van.De csomó férfi ugyanez.De hát biztos én is csak egy selejt vagyok akinek csak mázlija volt :D
Én is társkereső oldalon találtam meg a párom.
Már randiztam többször. De csak megbízható, kis társkereső oldalakat használok, ahol normális emberek is megfordulnak időnként. A mostani páromat a gitwi.hu oldalon ismertem meg 3 hónapja. Remélem lesz belőle 33 év is. :)
miert ne?napjainkban tok minden hogy ki hol talalkozuik eloszor a masikkal a kompjuteren keresztul,vagy a valos eletben.
Nem tudom, aktuális-e még a válasz.
Nem szoktam társkeresőn ismerkedni, ez a párom.hu társkereső volt, ahol egy darabig leveleztünk, aztán 2-3 hónap után találkoztunk.
Társkeresövel kapcsolatban több tapasztalat nincs, mert azóta is együtt vagyunk szerencsére.
De ha ërdekel a dolog, üziben beszélhetünk róla.
Megosztanánk a tapasztalatokat.
nem társkeresőzöm, meg amúgy sem
Mennyi ideje voltál fent? Melyik társkeresőn? Mennyi idő múlva ismerkedtetek meg? Mennyi idő telt el a személyes találkozóig? Milyen egyéb tapasztalatod volt?
Hát semmi extra nem volt a találkozásban.
Kaptam egy csokor virágot tőle, párszor titokban találkoztunk, aztán bemutattam a szüleimnek. Anyu nem nagyon fogadta el először, talán még most sem, de mi jól megvagyunk. Ő 36 éves, én 29.
Mi érdekel vele kapcsolatban?
Ha ott találtad meg, akkor ebből következik, hogy találkoztatok is. :D
Mesélj egy kicsit róla kérlek! Hogy volt? Miként történt?
Én is társkeresőn találtam meg a páromat, és találkoztunk is.
Számomra pl. az, ha valaki a társkeresőn társat talál, s ezért abbahagyja az odamászkálást. :)
Relatív, hogy kinek mi a siker :P
Azért, mert sikerrel jártál? :)
Persze!
Azért ismerkedek ott, nem? (Már én nem.:D)
Ez nem törvényszerű.
Bár kétségtelen, elég egyszerűnek tűnik a problémát újabb kereséssel "megoldani". Ha valaki nem vigyáz, könnyen életformává válhat.
További ajánlott fórumok: