Randevúval kapcsolatos furcsaságok (beszélgetés)
Mert erkölcstelen. :DD
"Szép is a szerelem, csak az a csúnya b...s ne lenne." felfogás dívik még. :D
" Ugyan annyi joga van egy nőnek is bárkivel szeretkezni,mint egy férfinek, "-Teljes mértékben egyetértek Veled Főnix3.
Ha kell egy kis szex, és ezért felszedek egy férfit, miért elítélendőbb, mint ha a férfi teszi ezt?
Én nem érzem, hogy egy JÓ szeretkezés valaki kihasználása lenne. Két felnőtt ember, aki úgy döntött eltöltenek egy kellemes délutánt, estét.., tök mindegy. De itt egyesek úgy adják elő, hogy a fi. jól át lett verve, ki lett használva, és csak arra volt jó! Hagyjuk már ezt az régimódi felfogást! Úgy is megszívhatja valaki, ha megjátssza a szüzet, meg úgy is, ha könnyen bele megy valaki egy kalandba és fordítva,jól is elsülhet. :P
Ugyan annyi joga van egy nőnek is bárkivel szeretkezni,mint egy férfinek, csak úgy látom egyesek még mindig elítélendőnek tartják!
"ezért szeretné, ha kihagynánk az első és a második randevún megszokott formalitásokat. Tegyünk úgy, mintha ezen túllennénk és csapjunk a lecsóba."
Ebből ez nem kérdés, hogy holnap sem Bécsbe ruccantok ki, hanem az ágyában, vagy az ágyadban köttök ki.
Ha neked ez így jó, nekem egy szavam sem lehet, mindenki a saját életének a kovácsa.
A pasi talpraesett, nem fut felesleges köröket, nem kell sokat beléd invesztálni, max. a kolbászát.
Én tiszta szívemből drukkolok Neked, hogy jól sikerüljön a holnap is.
Ilyen tapasztalat is kell az ember életébe, ha nem volt rossz, már megérte...
Ilyet én is kértem már. :D
Tudtuk mit akarunk, a felesleges köröket én sem szeretem. Az utolsó alkalommal házassággal végződött. :P
Csak élvezd az életet, ne feszengj, ne agyald túl.
Én kizárom a sakkozást. Teszem amit akarok, úgy ahogy akarom.
El lehet játszani a protokollt, hogy, hjaj, 2-3 hónapig húzom az agyát...,nehogy könnyű vérű legyek már ,de akkor addig elmegy valaki máshoz.) Persze nem törvényszerű, de a pasi nem fog komolykodni, míg nem érez valamit irántad. A másik, hogy ha utána derül ki, hogy nem jó az ágyban, kidobtál sok időt az életetekből. Az idő meg értékes!
Ne bánd amit megtettél, később is csak azt fogod megbánni, amit nem mertél megtenni!
Nagyon elfoglalt... 🤣
Azért talán belefér egy-egy gyors kufirc. Ne fusson szegény felesleges köröket.
Persze ha ennyiben egyeztetek meg, akkor pont jó.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?