Ráment valakinek a kapcsolata prosztatagyulladás miatt? (beszélgetés)
Csillagom te minek ékeskedsz itt egyáltalán, ráadásul nőként?
Eleve ezzel kezded: Írd le legalább érthetően gondodaítí, íha máír nyitottál rá egy topikot
Ha nem áll fel az nem prosztata gond. Ha fáj a prosztata és azért nem, azt többféle antibioval, vizeletvizsgálat illetve tenyésztés után
Ha nincs baktérium és hasonló, akkor prosztata masszás jópárszor
, amiben kiderül, hogy nem sok lövésed van a dologhoz, most nem kezdem el ecsetelni neked, miért, mert felesleges egy kötekedőt oktatni. Téged KI oktatni kell.
Csá!!
Ne írkálj többet hozzám! És ne védjétek meg egymást, felesleges.
Hány éves vagy királyfi?
Orvoshoz nem élveni járnak adott betegséggel, hanem kikúrálni. Krónikus panasznál bizony masszázs. Az orvos majd eldönti.
Ennél "visszataszitóbb" a proszektúra mégis végzik azok is a dolgukat.
Nem biztos, hogy a maszírozás célszerű, ha be van gyulladva. A szakma is vitatja ezt. Hogy ószinte legyek visszataszító és lehet, el se élveznék, mert FÁJ!
Veszélyes is lehet, ha rosszul csinálják, illetve , ha rákos, akkor tilos.
Írd le legalább érthetően gondodaítí, íha máír nyitottál rá egy topikot
Ha nem áll fel az nem prosztata gond. Ha fáj a prosztata és azért nem, azt többféle antibioval, vizeletvizsgálat illetve tenyésztés után
Ha nincs baktérium és hasonló, akkor prosztata masszás jópárszor
Eddig csak az átmérővel volt gond.
Mi jöhet még? 🤔
Köszi, de már minden megvolt és sok orvosnál jártam. Nem találják a gyökerét.
15 éves korom óta nem marad fent a merevség. elég gáz és fáj is
:(
Ne idegesíts már!
Kezeltesd ki magad, bármi áron, de ne a csajod, hanem magad miatt, mert sokkal rosszabbul is járhatsz.
Ámde, hogy a kérdésre válaszoljak, egy normális nő tolerálja ha szerelme beteg, mert nem egy beszélő vibrátorként tekint rá.
Én úgy tudom, szépen gyógyítható, antibiotikum kúra, kíméletes életmód.
Szerintem a nők legalább úgy tolerálják, mint a mandulagyulladást. Miért kellene különbséget tenni betegség és betegség közt?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás a szex hiánya miatt.....a kapcsolat egyébként működik...
- Eldobjak egy 24 éves kapcsolatot, egy 21 éves lány miatt?
- Meddig lehet úgy egy kapcsolatban maradni, hogy a párunk a súlyfelesleg miatt piszkál?
- Hosszú, biztos kapcsolatból hogyan lépnél ki az új szerelmed miatt?
- Komoly kapcsolatban csak szex miatt belefér egy harmadik személy?
- Ismeri valaki dr. Szathmári András urológust Miskolcról? Ha igen, mit gondol róla? Ha nem, kit ajánlana itt, prosztatarákkal kapcsolatban?