Rákszűrés eredménye, segítsetek kérlek! (beszélgetés)
Nem vagyok jártas ebben a témában.
Voltál másik orvosnál?
Minden nézőpont kérdése!
Soha nem késő!
Te életed, Te döntésed!
Mesélj!
Addig nem tudok hozzászólni érdemlegesen,amíg nem tudom miről van szó!
Hoppá!
Most rólad van szó, vagy más(ok)ról?????!!???
Azért ezt fontos lenne tisztázni!!!
Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal!!! Mindenki egyedi és megismételhetetlen!
Szerintem..
Az egy dolog, hogy hallhatsz ilyet, de attól neked nem kell ennek az elvárásnak megfelelned.
Csak tudnám, hogy emberek miért gondolják azt, hogy úgy kell élniük, ahogy mások elvárják...
Kedves FI!
Mi az, hogy "semmi esélyed semmire."????
NAGYON ROSSZ HOZZÁÁLLÁS!!
39 vagy...még nem csúsztál le semmiről!!
Megértem, hogy megijedtél...nincs is ezzel gond...de fel kell állni, hinni kell magadban...és menni kell tovább!! Persze csak akkor, ha ezt az utat választod!!
Minél hamarabb orvos!!!
Egy jó orvos, aki el mond mindent és megbeszéltek mindent!
Ne húzd az időt! Lépj a tettek mezejére!
Mindenféleképpen szakember!!!
Szép napot.
Nem tudom.
Nekem még sosem volt rossz a rákszűrés eredményem.
Menj orvoshoz!
Ha nem ehhez, akkor máshoz. Menj el TB alapon, ők tovább küldenek és nem kell fizetned!
Azért ez még nem így van!
Orvoshoz mikor kell menned? Majd elmondja, hogy mire számíthatsz.
A HSIL után nincs valami még?
Simán lehet, hogy egy eü kaparásod lesz és utána gyakoribb rákszűrést javasolnak. Vagy az is lehet, hogy csak kontrollokra kell járnod.
Tudom, hogy mindenki ideges, ha ilyen leletet kap, de ahhoz, hogy megnyugodj mielőbb beszélj dokival!
Minden jót kívánok!
Van egy olyan teória, miszerint ha nem használunk valamit (valamelyik szervünket), azzal probléma lesz. Szóval szerintem kezdj el pasizni!😉 Bakker, 39 éves vagy, nem szabad 2 évet szex nélkül lenni!
Nekem az a személyes véleményem, hogy a szex tartja fiatalon, illetve fiatalosan az embereket. Szóval szerintem vesd bele magad az élet sűrűjébe és meglátod, hogy hipp-hopp megszűnnek az egészségügyi problémáid. 😉😘
Nem vagyok szakértő, de ha a rákos sejtek már elterjednek a méhtestbe is, akkor azt kiveszik.
De hallottam már olyat, hogy még csak a méhnyak volt érintett, de a biztonság kedvéért kivették a méhet is.
De ezzel most ne foglalkozz, koncentrálj a következő lépésre!
Amit most csináltak neked méhnyak-rákszűrés (gondolom az volt), az csak sejtszintű citológiai vizsgálat.
Ez nem olyan hosszadalmas műtét, másnap mehetsz haza vagyis régebben így volt.
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Volt valakinek p3-p4-es rákszűrési eredménye? Mik a gyógyulás esélyei?
- A rákszűrés eredménye nem értékelhető
- A nőgyógyászom azt mondta 3 hét múlva lesz a rákszűrésnek eredménye, de jövő héten már 5 hete voltam és még mindig nincs eredmény, miért?
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye 2 hét. De értesítenének előbb, ha valami gond lenne?