Rákos beteg segítése !!! (beszélgetés)
Sziasztok.Rogtn belevagok a kozepebe .Nemreg olvastam ki 1 konyv kotetet.Mikor letettem az utolso 9 konyvet is az az erzesem tamadt hogy midenkinek tudnia kell mit Anasztazia mond a betegsegekrol .Lehet hogy van tobb gyogymod is a betegsegek megelozesere vagy gyogyulasara o egyszeruen elmondja mit lehet ellene tenni .
Eloszor is kell 1 kis terulet ahol elultethetunk 1 fat vagy magocskat .mindenki segitseg nelkul maga csinalja meg .Ha magrol van szo - Amagot magokat melyek nincsenek eloaztatva tartsuk a nyelvunk alat 9 percig aztan 30 masodpercig a 2 tenyerunk kozot .Fontos hogy mezitlab ajjunk a telkunk teruleten hol a magocskat elultessuk .Ezutan leheljunk a magokra es tarjuk szet tellyessen a tenyerunket .Sajat kezunkel assunk ki 1 jukat vagy lyukakat es kopjunk a jukba .Majd helyezzuk a magokat a jukba es takarjuk be a kezunkel ,tapossuk meg a labunkal .Fontos hogy 3 napig ne ontozzuk meg .3 nap utan mossuk meg a labunkat csalanos vizbe es ezzel ontozzuk meg a magocskakat .parszor vagy 1 szer menyunk ki a termeshez es legalab 1 szer erintsuk meg .Ha beeret a termes akkor leszedes utan 3 napon belul fogyasszuk ell.Ha farol van szo akkor ugyan igy kel eljarni .A kezunkel kiasni a lyukat labunkal megtaposni a lyuk belsejet ,belekopni a lyukba es belehelyezni a fat ,betakarni kezunkel es megtaposni mezitlab ..Mindenkinek SOK SOK SOK egeszseget kivanok tiszta szivbol ...
Dr. Tullio Simoncini
Tel: 0039 335 294480
email: t.simoncini@alice.it
www.cancerfungus.com
Edizioni Lampis
Via Veneto 9
56040 Casale Marittimo (PI) - Italy
Tel: 348 410 7897
Fax: 0586 653 018
email: rilampis@tin.it
www.movimentoconsensus.org
Hallottatok már arról, hogy 5 %-os szódabikarna oldattal mindenfajta rákos betegség meggyógyítható? De csak orvosi segítséggel! A bőrrák pedig 7%-os jódtinktúrától (elemi jód + 75%-os alkohol) nyomtatanul elműlik. (Magyarországon elemi jód nem kapható!) A betadinban kevés Jód van,csak 1%. Hallottad, hogy a rákot egy fehér színű Candida albikáns nevű gomba okozza, ami fertző és rendkívül ellenálló?
Szeretnél erről többet tudni? jenjon2@freemail.hu
Szia!
Nekem barátnőmnek a mamája volt rákos,és akkor nagy kutatómunkába kezdtem,hogy hogyan tudnék segiteni,találtam 1 oldalt ,ahol gyógyvizet ajánlottak..az a nagy baj h az oldal cimét már teljesen elfelejtettem,de nagy hirtelen találtam egy cikket (most) lehet, h ez az...
itt megtudod nézni, többet sajna nem tudok,remélem valami segitséget nyújt.
Szia!
Nem szeretném reklámozni a naplómat de olvass bele főleg az elejébe. A 19.bejegyzés pontosan válasz a kérdésedre. Sok erőt és teljes gyógyulást kívánok az ismerősödnek.
Sziasztok!!!
A segítségeteket szeretném kérni: van egy kedves ismerősöm akinek a papája bélrákban szenved. Hallottam és olvastam egy pár olyan dologról ami segíthet ilyen a búzacsíra és a búza korpa jótékony hatása. Abban szeretném a segítséget kérni, írjatok olyan anyagokról amiről tudomásotok van, hogy másnál segített. Nem gyógyszeres kezelésre gondolok, hanem természetes anyagokra: tea vitaminok stb.
Előre is köszönöm nektek!!
További ajánlott fórumok:
- Rákos betegeknek mikor kezd el hullani a haja?
- Rákos betegek hozzátartozói
- Ha egy rákos beteg haldoklik, akkor mi lesz a tulajdonképpeni halál oka?
- Rákos betegek akik alternativ módszerrel meggyógyultak..
- Szerintetek ha egy rákos beteget megműtenek, csökken a túlélési esélye?
- Mit ehetnek a rákos daganattal kezelt betegek?!