Rákos betegek akik alternativ módszerrel meggyógyultak.. (beszélgetés)
...előrelépést lehet vele elérni.
Eddig legalább is ez a tapasztalat.
A fentebbi mondta valahogy az előbbi hozzászólásomból ez lemaradt.
Nézzetek utána ....
wikipédia, kannabisz címszó.
Nem a THC-s megoldás, mert az jelenleg még törvénytelen.
Viszont már régebb óta foglalkozom ezzel a kérdéssel - zöldséges ivólé és most már krém formátumban is - és azoknak akiknek már régebb óta nem lenne köztünk a helye az orvostudomány jelen állása szerint, még mindig élnek és dolgoznak.
Természetesen ez nem a gyógyszerek helyett használandó "csodaszerek", de úgy néz ki, működőképes dolog.
Fájdalom csillapító és gyulladás csökkentő hatásúak.
Aránylag gyorsan 6~8 hét alatt komoly
Kedves Csoporttagok!
Varga Tímeának hívnak Az SZTE-ETSZK végzős ápoló hallgatója vagyok. Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. Kutatásomban a daganatos betegek megküzdési stratégiáját szeretném kutatni. Nagyon megköszönném ha egy kitöltéssel segítenék munkámat :)
Kérdőívem : [link]
Úgy,hogy
1,nincs két egyforma lefolyása a betegségnek, valakinek a szervezete pl.jobban roborálható,jobban tudja felvenni a "segítséget"
2,nem mindenki tud mindent megtenni a gyógyulás érdekében
A sok milliárdos aki hozzájuthat a legjobb kezelésekhez , ugyanakkor mehal
Hogy is van ez akkor?
Nem megfelelően működik az immunrendszer akkor alakul ki a rák.Az immunredszer fő alakotó eleméből kevés termelődik / ezt a szervezetünk maga állítja elő/ és az oxidatív stressz okozza.
Jó immunrendszer metvéd még ha nem is táplálkozol jól mivel azt úgy gondolom elég nehéz kivitelezni.
Én nem tudok semmi hasznos tanácsot adni, de a rákos barátnőm, akinek szintén sok természetes vitamint kell fogyasztani a TV-ből is ismert smoothie maker-rel "gyártja" a zöldségpüréket.
Azt mondja nagyon finom és megtartja a zöldségek ízét.
Atyaég! :O Hát,a gazdag embernek van akkor csak esélye.
Vénásan meg egy átlagember nem adhatja magának.
Nem mondanám,hogy az egészet értem.Sok víz,koleszterint felnyomni,de úgy,hogy zöldség-gyümölcs kúrát tartok. :S
Magamnak nem adhatok ugye vénásan c-vitamint.Az sem derült ki számomra,hogy mennyi az annyi,amit én be tudok venni,illetve mennyit kell,hogy szedjek.
És lehet,hogy ez a dolog működik,de valószinűbb a nem.Túl egyszerű lenne.Ez a videó nem győzött meg arról,hogy a műtét elkerülhető adott esetben.
Áh,nehéz kérdés ez.És 100%-osan,véglegesen gyógyítható rák nincs.Mindig csak a holnap van...
dió, alma és céklalé literszámra, erre emléksem. amugy pedig minden zöld zöldség jöhet, mert oxigénhez juttatja a testet és legyőzi a rákot. van ehhez egy link, megkeresem.
A C vitamint vénásan én is olvastam hogy nagyon jó, de nem tudom Magyaron hol csinálják utána kell nézni. Zöldséglevek, gyümölcs, zöldség amit lehet nyersen és bio nem vegyszerezet.
Az agykontroll is nagyon jó. Erdemes elvégezni a tanfolyamot
azert szerintem az orvosi kezeleseket nem szabad kizarni. nalunk a csaladban van most egy rakos szemely, de mar nem is az, vagy nem tudom, kapja a kemot, a daganatos cuccot kikaptak belole, attet nincs, eszi a Varga Gabor-fele gyogygombakat (nem is tudja :) ), es szuperek az eredmenyei.
A C-vitamin nagyon fontos, de akkor inkabb Aszkorbinsav, jo sok.
A Reiki vagy a Szellemgyogyaszat sem eleg önmagaban. De van egy ismerosom, akinek Szellemgyógyis műtettel egyszeruen elkezdett összemenni a daganata, az ultrahang kimutatta, h harmadaval kisebb lett.
Parom Reiki-mester, meg hasznalja a Szellemgyogyit is, meg Angyaltanar.
Én tokeletes "földlakó" vagyok, de vannak szuper dolgok azert:)
Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasokat! En is ilyesmire gondoltam, mint amit kohomany irt..
Egyebkent nem rolam van szo, hanem a testveremrol. 31 eves, es kedden mutottek daganatja volt a szajaban..Egyelore nem tudunk meg semmit, nagyon bizunk benne, hogy minden rendben lesz, de szeretnek felkeszult lenni, ha ne adj Isten megiscsak rosszindulatu..
Rengeteget olvastam az alternativ modszerekrol a rakkal kapcsolatban, mar evek ota foglalkoztat, nemtudom miert..csak ahogy az elobb irtam, nem is tudni hogyan es hol elkezdeni..
Milyen hirtelen..? rogton teljesen megvonni minden taplalekot es nekifogni pl egy 42 napos lebojt kuranak, vagy csak elkezdnei gyumolcsot es zoldseget enni csak nyersen, vagy mit, hogy.. vagy ha ne adj Isten terapiara kuldik, azt szivem szerint elutasitanam, es azt ajanlanam neki is hogy ne menjen terapiara, de azert ez nemm olyan konnyu, es mivan ha a joakaratommal, megnagyobb bajt csinalok, csinal maganak..
AMi a reikit illeti van egy kedves ismerosom, aki reikivel foglakozik itt hoxan ismertem meg, o szokott segiteni nekem ha bajban vagyok..
koszonom megegyszer mindenkinek..
További ajánlott fórumok:
- Mate tea, az egészségünk alternatívája!
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- Mióma elmulasztása alternatív módszerrel