Rák nő - Ikrek férfi (beszélgetés)
Rák férfiként sajnos csak rossz tapasztalatom volt két ikrek nővel is. És nem a kimozdulással van bajom, hanem a csapongó személyiséggel, az önző egóval...
De mindig lehetnek kivételek, igaz másod ízben én is ebben hittem. Fordított felállásban hátha múködhet köztetek! Próbáld a szíveddel érezni, az segíthet. :)
Bizony:)Bár én senkit nem akarok átformálni, csak annyira, amennyire feltétlenül kell...mivel tudok alkalmazkodni másokhoz, ezért ezt elvárom cserében is:)
Tudom, hogy számít persze:)Meg gondolom a nevelés, és még sok minden más:)Ezért írtam, hogy nem ez alapján fogok dönteni, csak kíváncsi voltam/vagyok...
Ha nem bánta meg, és tényleg volt ilyen, akkor jobb ez így Neki...kívánom a legjobbakat Számára, és találja meg a boldogságot ezen a téren is!!
Köszönöm szépen (mindenki nevében), én is minden jót kívánok Neked!:)
Ez igy van az nagy Kincs, ha tud az EmberLánya/Fia formálódni ha akar...
Hiszen minden jegy bennünk van a Kostól a Halakig:)))
Tudod az ascendens is számít stb...
Átadom a Barátósnőmnek, de Ő nem bánta meg már durva verekedés volt az Ikrek srác részéről mikor visszaakarta fogni az eljárkálásaiban..., de hát Kinek mit-Kit kell, miért,hogy megélni.
Sok Boldogságot - Szeretetben,Örömben,Egészségben Neked, s Mindenkinek.
Köszönöm:)Teljesen igaz, rám jellemző amit leírtál...Őt még nem ismerem annyira, de eddig ez nekem is látszik, hogy Ő lazább (ami szerintem nem baj, mert nekem meg sokan mondják, hogy nyitnom kéne, szórakozni, bár az utóbbi időben ez nagyon sokat változott pozitív irányban)..és szerintem ez a kettősség nem feltétlenül negatív, ha a 2 ember jól kezeli, és tud alkalmazkodni:)
Sajnálom a barátnődéket:(
A Rák mély Érzelemmel ÉL az otthonában mozog többet , az Ikrek a könnyed,laza Szellemét, könnyed kapcsolatteremtő képességeit használja inkább....
Barátnőméknél igy volt, s született egy Hal Lányuk,Nyilas Fiúk,de már elváltak az Útjaik...
Valicita Neked gratulálok szívből!!!:)Sok egészséget a Picihez:)
Csicsi sajnálom...remélem minden rendbe jön!!!
Köszönöm Nektek, nem vagyunk (még) együtt, de megvan a szimpátia, csak jó dolgokat tudnék írni Róla, viszont sok hasonló fórumnál olvastam rosszakat (egyes hozzászólások esetén nagyon rosszakat) az ikrek srácokról...nem erre fogok alapozni nyilván, de kíváncsi lettem, hogy ez a párosítás vajon milyen, hogy érzi az, akinek van tapasztalata ezen a téren:)
Sziasztok!
Ahogyan a cím is mutatja, tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban...vagy véleményeket...előre is köszi:)