Raffaelo szelet recept


Tészta: 3 tojás sárgája
1 tejföl
25 dkg rama
1 sütőpor
liszt
Krém:2 csomag vanilia puding
0.5 l tej
25 dkg rama
25 dkg p.cukor
Máz:3 tojás fehérje
15 dkg k.cukor
kokuszreszelék
A Raffaelo szelet elkészítési módja:
Tészta :a hozzávalókat összedolgozzuk és annyi lisztet adunk hozzá hogy nyujtható legyen. 3 lapot sütünk belőle. Krém a tejbe a pudingokat megfőzzük kihütjük és a vajjal elkevet cukorhoz adjuk. Máz :A 3 tojás fehérjét és a cukrot gőz fölött felverjük. A tésztalapokat megtöltjük a krémmel a tetejére simitjuk a mázt és vastagon megszórjuk kokuszreszelékkel.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: leleszi, 2006. nov. 18. 13:35
A raffaelo szelet elkészítési módja és hozzávalói.