Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Raffaello fórum

Raffaello (beszélgetés)


2009. dec. 21. 19:53

Én kevesebb cukorral csináltam.

És nem ártott neki a kicsit sós mandula:)

Finom lett nagyon.

10. Azurit (válaszként erre: 7. - Krisztina22)
2009. dec. 21. 15:24
Nagyon köszönöm! :)
9. globus (válaszként erre: 8. - Krisztina22)
2009. dec. 21. 14:33
lehet, hogy ebben mások az arányok, egy hasonlót készítettem, iszonyúan margarinos volt, talán a tejpor mennyisége tudja ezt megváltoztatni.
8. Krisztina22 (válaszként erre: 7. - Krisztina22)
2009. dec. 21. 14:31

Sok receptet próbáltam de szerintem ez a legjobb!

Sok sikert az elkészítéshez.

7. Krisztina22 (válaszként erre: 5. - Azurit)
2009. dec. 21. 14:11

Raffaelló(tejporos)

30dkg cukor

1dl víz

25dkg rama

30dkg tejpor

2cs kókuszreszelék + a hempergetéshez(kb 1/2cs)

mandula vagy dió(el is hagyható)


Elkészítés:A cukorból és vizből szirupot főzünk,hütjük.Hozzá adjuk a margarint,a tejport és a 2cs kókuszreszeléket.Jól összedolgozzuk(ha puha akkor dermedésig hütöbe rakjuk).Diónyi gombócokat formálunk/közepébe diót-mandulát rakhatunk/,kókuszban megforgatjuk.

Felvitte:betty1372, 2009-11-09, 13:46



Én egész éjszakára hűtőbe hagytam!

2009. dec. 21. 05:27
Ha csak sós mandulás van, szerintem ne tedd bele. Megváltoztatja az ízvilágát. Helyettesítsd esetleg mogyoróval vagy dióval.
5. Azurit (válaszként erre: 4. - Kicsi Mazsi)
2009. dec. 21. 00:01

Szia!

Leírnád a Raffaello receptjét?

Nagyon szeretem,csak kicsit drága...

2009. dec. 20. 16:29

Köszi csajok:)

Az lesz,hogy megpróbálok egyet,kicsit visszarakom még a hűtőbe és később megkóstolom.

Ha jó,megcsinálom a többit is ha nem akkor meg nem lesz bele mandula!!!:D

2009. dec. 20. 16:23

Szerintem jó lenne sós mandula is.

Ez a süti nagyon édes, akár még külön jót is tehet a sós íz.

2. SF
2009. dec. 20. 16:23

Az szerintem nem lesz jó bele, mert a só átjárta.

A sótlan mandulát 20 mp-re forrásban lévő vízbe kell tenni, aztán hideg vízzel gyorsan lehűteni, ezután simán ki lehet nyomni a héjából.

2009. dec. 20. 16:22

Sziasztok!

Ma csináltam raffaellot,most vettem ki a hűtőből,szépen meg is dermedt.Szeretnék beletenni mandulát,de csak sós és héjas mandulám van itthon.Nem tudom mit csináljak.A héjat nem tudom,hogyan tudnám "eltűntetni" róla?!És hogy sós is....nem tudom milyen lenne így:(

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook