Radírozni jó! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Radírozni jó!
Én is sokáig, évekig csak vízzel.
De már használok baba, dove, vagy valami minőségi gyógynövényes szappant este az arcomra.
Azt gondolom, hogy "csak" a víz nem távolítja el maradéktalanul a szennyeződéseket ami egész nap az arcunkra rakódik.
Én a kávézaccosat szoktam néha.
Egyszer megcsináltam vele az egész testemet, este, lefekvés előtt, na soha többet, nem tudtam aludni, úgy látszik a koffein felszívódott:)
A zabpelyheset mindenképpen ki fogom próbálni!
:)
Én egyébként olívaolaj+cukor kombóval szoktam a testemet és az arcomat is radírozni. AZ arcomhat heti 1x, a testemet 2 hetente egyszer. Már több mint két éve... nekem bevált :)
Egyébként nem rossz kis cikk :)
20/L
A cikk ötlete jó, kár hogy nem szakszerűbb. :( Az ismeretterjesztés hatékonyabb lett volna, ha pl. azt is beleírja a szerző: az elhalt hámsejtek eltávolítása azért is fontos, mert az arckrémek hatékonyabban tudnak felszívódni.
Azt is le kellett volna leírni, hogy a két recept” milyen típusú bőrre való. Ennek hiányában az otthoni próbálkozás többet tud ártani, mint használni.
Mindannyian tudjuk, hogy arcunkat mindennap ápolni kell a naponta lerakódó piszoktól és szennyeződésektől.
Ugrás a teljes írásra: Radírozni jó!