Rácsos almás Ági módra recept
A Rácsos almás Ági módra hozzávalói:50 dkg liszt,
20 dkg cukor,
15 dkg zsír,
1 tojás,
1 sütőpor,
kb 1 dl tej,
1 evőkanál tejföl
Kb 1,5 kg alma megtisztítva,lereszelve megpárolva,
ízlés szerint cukor
fahéj
A Rácsos almás Ági módra elkészítési módja:
Összeállítjuk a tésztát,majd a 2/3 részével kibéleljük a tepsit.Rákenjük az almát,a maradék tésztából kb 1 cm vastag, hosszú rudakat csinálunk,és rárakjuk a sütire. Előmelegített sütőben világos sárgára sütjük.
Hamar készen van,és nagyon finom!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2012. aug. 26. 19:27
A rácsos almás Ági módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.