Rá kellett döbbennem, hogy rossz kőművest választottam. Sír... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Igen nekem kell döntenem, de sokszor egy kívülálló jobban rá lát dolgokra, mint az aki benne van.
Még itt van és az aljzatot javítja...
Látni sem bírom már....:(
Két megoldás van. Vagy lépsz vagy elengeded. És együtt élsz a minősithetetlen látvánnyal.
Csak azt nem értem, hogy miért nem szóltál rögtön mikor láttad? Mi az, hogy a téglasor eggyel lejjebb és kacsint a ház. Lejt a járda és legalább a ház felé, had ázzon az alap?
Te vagy a férjed, egy férfi, vagy műszaki ember ezt nem látta akkor mikor igy csinálta és levonult?
Én nem sajnálnám a tagot. Tegye rendbe amit elb.szott. Vagy adja vissza a pénzt, hogy megtud csináltatni SZAKemberrel, mert nem tudtad, hogy ő egy mekkmester. Ennyi.
Csak ki ne fuss az időből.
Ha ő nem sajnál Téged, Te miért sajnálod őt?
Szarvashiba, ha nem szólt azonnal, hogy tették be az ablakokat. A mesternek naponta illik ellenőrizni a munkásait.
De ezt te érzed, kell, vagy nem lépned, de az idő ellened és neki dolgozik.
Minden meglenne egy feljelentéshez, de azt gondoltam, hogy normálisan meg tudjuk beszélni és ő is érzi, hogy szörnyen néznek ki dolgok.
pl. az egymás mellett lévő ablakokból az egyik egy sor téglával lejjebb van. Úgy néz ki, mint, ha kacsintana a ház. Az aljzat minden szögben görbe, befelé, fölfelé és srégan.
Az én fiam és a ő lánya osztálytársak voltak általánosban. Én nem akarok a családjának rosszat. Ez egy ki város, akkor valószínű csődbe is menne, a jelenlegi jó munkásaival is kibabrálnék.
Azóta azt a két srácot kirúgta, aki itt volt nálunk. Mert azóta is javít a munkájuk után. Bár mindent ő hagyott jóvá.
Belefáradtam, de szörnyű az egész munka és 4 M volt 4 éve.
Nem érdemes idegeskedned.
Ha lepapíroztatok mindent, fotók vannak előtte- utána állapotról, számlák is vannak , akkor fordulj a Fogyasztóvédelemhez, cagy bírósághoz, ha nincs engedd el! Tanulj belőle. Nem érdemes, hogy egészségileg is rámenj!
Minde3nhez kell szerencse az eletben.
En Frankfurtbol epitkeztem telefonon ät Budaorson, hät nem volt könnyü eset.
De mär tul vagyok rajta.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!