Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rá kellett döbbennem, hogy rossz kőművest választottam. Sír... fórum

Rá kellett döbbennem, hogy rossz kőművest választottam. Sír... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 10. 09:27

Köszönöm a hozzászólásokat!

Igen nekem kell döntenem, de sokszor egy kívülálló jobban rá lát dolgokra, mint az aki benne van.

Még itt van és az aljzatot javítja...

Látni sem bírom már....:(

okt. 4. 14:20

Két megoldás van. Vagy lépsz vagy elengeded. És együtt élsz a minősithetetlen látvánnyal.

Csak azt nem értem, hogy miért nem szóltál rögtön mikor láttad? Mi az, hogy a téglasor eggyel lejjebb és kacsint a ház. Lejt a járda és legalább a ház felé, had ázzon az alap?

Te vagy a férjed, egy férfi, vagy műszaki ember ezt nem látta akkor mikor igy csinálta és levonult?

Én nem sajnálnám a tagot. Tegye rendbe amit elb.szott. Vagy adja vissza a pénzt, hogy megtud csináltatni SZAKemberrel, mert nem tudtad, hogy ő egy mekkmester. Ennyi.

9. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 13:48

Csak ki ne fuss az időből.

Ha ő nem sajnál Téged, Te miért sajnálod őt?

Szarvashiba, ha nem szólt azonnal, hogy tették be az ablakokat. A mesternek naponta illik ellenőrizni a munkásait.

De ezt te érzed, kell, vagy nem lépned, de az idő ellened és neki dolgozik.

okt. 4. 11:43
Még annyi, hogy mi erre 8 évig gyűjtöttünk, hogy meglegyen csinálva.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
okt. 4. 11:41

Minden meglenne egy feljelentéshez, de azt gondoltam, hogy normálisan meg tudjuk beszélni és ő is érzi, hogy szörnyen néznek ki dolgok.

pl. az egymás mellett lévő ablakokból az egyik egy sor téglával lejjebb van. Úgy néz ki, mint, ha kacsintana a ház. Az aljzat minden szögben görbe, befelé, fölfelé és srégan.

Az én fiam és a ő lánya osztálytársak voltak általánosban. Én nem akarok a családjának rosszat. Ez egy ki város, akkor valószínű csődbe is menne, a jelenlegi jó munkásaival is kibabrálnék.

Azóta azt a két srácot kirúgta, aki itt volt nálunk. Mert azóta is javít a munkájuk után. Bár mindent ő hagyott jóvá.

Belefáradtam, de szörnyű az egész munka és 4 M volt 4 éve.

6. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 11:02

Nem érdemes idegeskedned.

Ha lepapíroztatok mindent, fotók vannak előtte- utána állapotról, számlák is vannak , akkor fordulj a Fogyasztóvédelemhez, cagy bírósághoz, ha nincs engedd el! Tanulj belőle. Nem érdemes, hogy egészségileg is rámenj!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Semleges)
okt. 4. 08:39
Négy éve hadakozunk. Én kedves, türelmesen kérem, hogy javítsa ki, amit lehet, de mindent megmagyaráz. Kimerülök idegileg és vívódok, hogy küzdjek e még.
4. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 07:30

Minde3nhez kell szerencse az eletben.

En Frankfurtbol epitkeztem telefonon ät Budaorson, hät nem volt könnyü eset.

De mär tul vagyok rajta.

3. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 06:01
Nem tudod garanciában visszahívni, hogy javítsa ki?
okt. 3. 23:37
Ezt a vallomást én is írhattam volna… sajnálom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook