Pumanyuszi sikerdiétája, receptek, tippek (beszélgetés)
________________________$$$___________________$$$__
______________________$$$$$$$_______________$$_____
_________ ________________$$$$$$$$$_______$$________
________________________$$$__$$$$$$$$____$_________
______________________$$_______ __$$$$$_$___________
_____________________________________$$$___________
_______________________________________$$__________
___$$$$$___$$__$$___$$$$$$____$$$$_______$$________
___$$__$$__$$__$$__$$_$$_$$__$$__$$______$$________
___$$__$$__$$__$$__$$_ $$_$$__$$__$$________________
___$$$$$___$$__$$__$$_$$_$$__$$$$$$________________
___$$_______$$$$___$$_$$_$$__$$__$$_________ _______
Délután ittam fél bögre tejet, vacsira pedig ettem negyed sárgadinnyét, fél almát fahéjas-édesítőszeres joghurtban és 2,5 virslit. Mozgásként 101 percet tekertem (kb. 35 km). Éjjel pedig alig aludtam a csúnya vihar miatt :(.
Hát köszönöm a dicséretet. Az az igazság, hogy közel sem vagyok annyira kitartó, mint szeretnék lenni. Ha az lennék, nem híztam volna fel kb. 30 kilót 1 év alatt, és igaz hogy nem koplalok, de azért nem is ehetek bármit amit csak szeretnék nagyon sokáig. A fogyi után azt csináltam tavaly is, hogy reggelire bármit ettem, ebédre már kicsit figyeltem, vagyira pedig megmaradt a gyümölcs, zöldség, sovány tejtermék, tengeri herkentyűs kombináció és használt, mert nem híztam, sőt volt mikor fogytam is. Tehát most is így tzeszek, csak már ott tartanék :).
Ebédre 2 sajttal sonkával töltött csirkeérmét ettem 2 villányi kukoricás rizzsel mert még maradék volt és sikeresen elrontottam annyira, hogy hűtőből kiszedve még borzalmasabb volt mint frissen :). Bekanalaztam egy nagy tányér karalábélevest is jó tejfölösen- egyszerűen imádom az ilyen zöldségleveseket, szerencsére :)+ megint ettem egy negyed merőkanál vadast is, csak hogy ne maradjak ki a jóból, tészta nélkül.
Persze sok folyadékot is kell inni a nap folyamán, nekem is van pótolnivalóm, meg majd ma is áttekerem a Szellemekkel suttogót meg a Hal a tortánt, habár tegnap mikor a Tót Vera a kolbászt szeletelte majdnem eldöltem olyat kordult a gyomrom. :P
Esetleg tud valaki segíteni abban, hogy tényleg létezik-e az a liszt amit nemrég a Rubint Réka mondott, hogy csak 5 %-a szívódik fel, nem úgy mint a rendes lisztnek, aminek 95 %-a? Gondolom a norbi pizza meg ilyesmi abból készül de én még nem is láttam szerintem olyat, mondjuk 300 Ftnál nem is hiszem hogy többet kiadnék 1 kg lisztért, akkor már maradok a rizsporból készült 150 Ft/csomagos kínai üvegtésztánál. Ezt egyébként bátran ajánlom minden tésztafanatikusnak, a héten biztosan fogok csinálni én is serpenyőben, jó finom gombás-darálhusis fogyis szósszal :).
abszolút segítettél, köszi
nagyon jókat írsz és példás az elszántságod is, sok sikert a hasonló folytatáshoz
Persze hogy nincs harag :). Az árpakörte az a pici körte amit főként piacon lehet kapni. :)
A mai reggelim 2 főtt tojásból állt leöntve befűszerezett natúr joghurttal és paradicsommal, ettem még 1 szelet párizsit, ittam 1 bögre tejeskávét és 1 pohár multivitaminos pezsgőtablettás "üdítőt".
Jól van na, nem akartam okoskodni, remélem, nincs harag! :) Engem nem zavart a gebézés, bár így utólag nézve a régebbi fényképeimet (akkor olyan 47 kiló voltam), olyan volt a karom, mint egy piszkafa. Meg nem is lehetett rám való felnőtt ruhát kapni. Úgyhogy megelégszem az 52 kilóval, mert Béres Alexandra számítása szerint nekem az az ideális. Ha azt elérem és még mindig elégedetlen leszek, akkor tornával fogom majd formálgatni magam.
Mi az az árpakörte? Egy bizonyos körtefaj, vagy valami körtés kaja?
Tegnap úgy fájt a fejem, alig éltem. Hányingerem is volt tőle, de azért enni tudtam. Főleg gyümölcsöket kívántam, bár tudom, abból sem jó sokat enni.
Szia!
Örülök hogy benéztél. :)
Folyamatosan írkálom most már recepttel együtt hogy miket eszek naponta többször, tehát ha néha benézel, azt nyomon követheted :).
Az almaecet azért marta ki a gyomrom, nem tudok orvosibb magyarázatot, mert ecet és mar...Szerintem közel sem olyan egészséges mint amennyire hirdetik, pláne nem olyan hatékony. Nem mondom, hogy a reggelente 1 evőkanál módszerrel nem lehet kísérletezni, csak én túlzásba vittem meglehetősen.
A leírt fürdő feszesít szerintem narancsbőrön is segít, főleg ha a meleg fürdőt langyos/hideg vízzel öblítjük le magunkról, a tekercs pedig végülis 1 olcsó, hatékony "szaunaöv" ami feszesít is szintén.
Remélem segítettem :).
Jó éjt mindenkinek, holnap jelentkezem!
Szia PumaNyuszi,
Csak most láttam ezt a szuper leírásodat, gratulálok hozzá. Hasonló alkatom és hasonló tapasztalataim vannak, többször lefogytam már saját kreációval, ami ilyesmi, bár tekercselni nem szoktam. Most sajnos ismét egy 10 kg-s terhet kellene ledobnom, bár egyre nehezebben megy.... Mit csinál a borsos-sós-citromos fürdővíz?? És miért ment tönkre a gyomrod az almaecettől? Konkrét receptekre is kíváncsi lennék, bár még nem olvastam tovább, így ha van, akkor bocs a kérdésért.
További sok sikert,
keira
sziasztok!
na hát én tartom azóta, mióta írtam! nagyon odafigyelek. Pumanyuszisan próbálok étkezni ;) Csak a kólát nem fogyasztom, én még annak idején szószerint leszoktam róla, és már nem szeretném újra beépíteni az étkezési szokásomba, helyette sok-sok ásványvíz, meg gyógynövény tea natúrba, minden nélkül üresen. De a többi az szinte az, amit pumanyuszi leírt az elején. És reggeli átmozgatós torna. Pár felülés, pár lábemelés, meg ilyesmi. Amennyi megy. És amennyi idő van rá. A cél csak az, hogy mindennap elkezdjek mozogni. Ma egész sok időm volt rá. Mióta nem kell készülni a vizsgákra, azóta olyan sokáig alszik a kis szarosom. Bezzeg mikor vizsiidőszakban kellett volna a reggeli tanuláshoz idő, akkor már 6-7-kor kipattant a szeme. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit főztél ma? Receptek candidásoknak.
- Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek
- Tefal actifry olajsütő kipróbált és saját receptek
- Mit szerettek sütni -főzni? Receptek, tippek
- Az itt talált receptekhez tippek, trükkök és fortélyok
- Elektromos teflonos Wokot kaptam ajándékba. Tudtok segíteni nem kínai receptekkel, és egyéb tippekkel?