Pudingos-túrós krémes recept
A Pudingos-túrós krémes hozzávalói:Hozzávalók
Krém
1 csom. van. cukor
1 reszelt citrom héja
1 ek. zselatin
1/2 lt. tej
1 csom. van. pudingpor
5 ek. cukor
25 dkg tehéntúró
1/2 lt. növényi tejszín
8 tojásból kakaós piskóta (ha kihűlt kettévágjuk)
A Pudingos-túrós krémes elkészítési módja:
Elkészítés A pudingot összekeverjük a zselatinnal, cukorral, hozzáadjuk a tejet, és kis lángon összeforraljuk, és kihűtjük. A túrót villával jól összetörjük, lehet passzírozni is, hozzáadjuk a citromhéjat, a van. cukrot, és a kihűlt pudinggal összekeverjük. A tejszínből kemény habot verünk, felét belekeverjük óvatosan a túrós krémbe. Az egyik piskótalapra rákenjük a krémet, arra jön a megmaradt tejszínhab. Beborítjuk a másik piskótalappal, és csokimázzal bevonjuk. Hűtőben jól kihűtjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2012. jún. 3. 18:50
A pudingos-túrós krémes elkészítési módja és hozzávalói.