Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Protein Delite. Tapasztalatok? fórum

Protein Delite. Tapasztalatok? (tudásbázis)

1 2
2013. nov. 25. 16:17
Én a vacsit váltottam ki vele, edzés után mást használok. Nekem nagyon bevált. Eper-fehércsoki ízben iszom, iszonyú finom és szuper az oldódása is.
30. 105.75
2013. jan. 20. 12:30
Reggelit ki lehet váltani vele, de vacsorát nem ajánlatos, inkább kazein tartalmú az ami ajánlott estére
2009. febr. 24. 22:50
Én 3 hete eszem , a herbalifet helyett , mivel az igen drága. Reggelit, vacsorát váltottam ki vele, csak délben eszek rendes kaját. Reggel 1,5 órát kondizok utána iszom a proteint. Nekem bevált.
28. emagdi (válaszként erre: 26. - Anshal)
2009. febr. 12. 10:23

nem értem miért mondod, egy adagban mindössze 5g szénhidrát van, ebből is 1,5 g élelmi rost, tehát 3,5g felszívódó szénhidrát van benne.

ez aztán igazán nem sok:))

amúgy a csokisban is szinte biztos, hogy nem normál csoki van, hanem valami kakaópor-édesítő kutyulék, szóval tuti hogy nem ettől híztál:)))

annyiban igazad van, hogy a whey proteinben csak 1,5 g ch van, viszont ez mind cukor.

2 g ch különbség adagonként szinte semmi.

27. Anshal
2009. febr. 11. 19:09
Egyébként a boltban rám is rámtukmálta a Delite-ot az eladó, aztán a következö alkalommal rákérdeztem, hogy bocsi, de a whey proteinben kevesebb a szénhidrát nem? És egyböl rávágta, hogy persze, hogy kevesebb. Csak a nöknek ez jobban ízlik. (Mármint a Delite, meg olyan menö is:)))
26. Anshal
2009. febr. 11. 19:07

Protein Deliet:

Szerintem, ha fogyni akarsz, akkor pont ne vacsora helyett idd meg, mert sok benne a szénhidrát. Vannak whey protein italok, amiben több a fehérje, kevesebb a szénhidrát, de én megfigyeltem, hogy ha abból ittam este, nem fogytam. Mindenkinek más a szervezete, de nekem este nem szabad ilyesmit innom, mert nem fogyok. Azért ittam, mert súlyzóztam is, de aztán rájöttem, hogy jobb, ha reggel, és max napközben iszom, mert különben ott vagyok, ahol a part szakad.

Mellesleg én pont a legnépszerübbet, a csokisat (csokidarabokkal) próbáltam ki, ami nagy hülyeség volt részemöl, mert eleve amiben csoki van, azt este tilos, ha fogyni akarsz.

25. 2577cdcc12 (válaszként erre: 18. - Funky_b)
2009. febr. 5. 12:19
A Protein Delitet maximum a vacsora helyettesítésére használd. A nap többi részében nem túl ideális. Amiben több a szénhidrát, arra azért írják, hogy tömegnövelő, mert nem étkezés helyett, hanem étkezés mellé pluszba isszák, és rögtön edzés után töltik vele vissza a kiürült raktárakat. Viszont ha étkezést helyettesítesz vele, akkor nem hízol tőle, hacsak nincs benne extrém mennyiségű szénhidrát, vagy nem iszol belőle baromi sokat :o)
2009. febr. 5. 11:55
Jó tanács, de nincs bevált:D
23. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 22. - Funky_b)
2009. febr. 4. 23:22
Igen, ez a hátránya a globalizmusnak. Tanács: bevált szisztémán ne változtass!
2009. febr. 4. 21:51
Hát már egyre jobban kezdek összezavarodni:) annyi cucc van a piacon.....
21. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 20. - Emagdi)
2009. febr. 4. 21:03
Tudom, nem olvastál vissza kicsit. 3.5 g szénhidrát (ami a fehérjeporban van) nem elég egy felnőtt embernek táplálék-kiegészítésre. A teljes értékű ch viszont, ami a műzliben van, g-ra kiszámolható, porciózható és teljességgel természetes. Ha betartja az adagolást, amit önmaga írhat elő önmaga számára, 1 g-ot sem fog hízni tőle. Fogyni inkább.
20. emagdi (válaszként erre: 19. - 7abb7adbf0)
2009. febr. 4. 20:25
mondjuk a müzli az szénhidrát, ezek a porok meg zömében fehérjék:)
19. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 18. - Funky_b)
2009. febr. 4. 20:11

Őszintén? Fogalmam nincs róla. Ha a szaküzletben megkérdezed az eladót, ő sem tudja. Ismer 1-2-t, azokat fogja ajánlani, aztán kész. Bioboltban detto.

Állítom neked, hogy annak lenne egyedül értelme, ha vennél teljes kiőrlésű bio cukormentes műzlit, 1000 forinton felül van az ára, de pontosan ki tudod számolni, hogy mi mennyi hány g és kcal. Leöntöd 1 dl tejjel vagy kefirrel, joghurttal, hagyod állni, hogy megszívja magát (még egy kis friss gyümölcsöt is vághatsz rá) és azt vacsorázod. Biztos, hogy semmi kemikália nincs benne, laktató és még finom is. Ezt ebben a pillanatban találtam ki, mondom magamnak is! Egy csöpp édesítőt rá lehet szórni, ha kell az édes íz. Vagy egy kiskanál mézzel.

Na, ezt szabadalmaztatni fogom. És jó lassan edd, hogy soká tartson!

Jó étvágyat!

:-)))))

2009. febr. 4. 18:25
Értem, akkor melyik szert válasszam?:)
17. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 14. - Funky_b)
2009. febr. 4. 17:55

A Protein Delite 1 mérőkanalában (20 g) 3.5 g ch van, melyből 1 g az cukor.

Nem tudom, mennyinek kéne lenni a ch-nak étkezéshelyettesítőként, de 3.5 g az nagyon kevés. Szerintem, de én nem vagyok dietetikus. Csak abba gondolj bele, hogy egy cukorbeteg ember, aki csak nagyon kevés szénhidrátot fogyaszthat és elvileg még fogynia is kéne, megehet naponta 120-150 g ch-t. Hát akkor mennyi a 3.5? Még ha többször is eszed 1 nap. Én is így akartam, hogy minimum egy étkezést kiváltani, de nem jött be, és most te itt ráébresztettél, hogy miért nem. Mert túlságosan kevés.

:-))

16. ELEN (válaszként erre: 14. - Funky_b)
2009. febr. 4. 17:26

Ezeket inkább sport után szokták inni,mint csak úgy,egy-egy evés helyettesítésére.

Úgy nem tudom használ-e.

15. ELEN (válaszként erre: 13. - 7abb7adbf0)
2009. febr. 4. 17:25

Nem tudom,biztos igazad van,pár tasakkal vettem,ha nem jön be nem veszek többet.

De amúgy nagyon finom és sokáig nem vagyok éhes.

Az izmaimnak biztos jót tesz és nekem a fogyiban is sokat segít.

Lehet visszatérek majd a másikra,majd látom.

2009. febr. 4. 17:20

Én táplálék hellyettesítést szeretnék csinálni. Olvastam azokat, amiket ide beirtatok, és utána is néztem, de sok helyen azt láttam, hogy hízásra használják, de gondolom ez izomtömeg növelés. Tehát, ha én valamelyiket innám, helyettesíteném vele az étkezést, akkor nagy valószínűséggel súlyvesztés következne be. Jól gondolom?

Helyettesítésre hány g ch-nak kell benne lenni?

13. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 12. - ELEN)
2009. febr. 4. 17:09
Az tejsavó por. Hát nem tudom. A tejsavó por annyira rossz ízű, hogy keményen kell izesiteni ahhoz, hogy valaki akár csak megkóstolja. És ezért szerintem nagyon sok benne a 'hozzácsinált' anyag és cukor. Mert mindkettőben cukor van. Pont azért, hogy sportolás előtt-után azonnal felszívódjon.
12. ELEN
2009. febr. 4. 16:56
Én most a 100% Whey Proteint iszom,nagyon jó.
2009. febr. 4. 16:48
Ízre bejön, de nekem étkezést helyettesíteni nem jött be, mert éhes maradtam tőle. Anabolic whey-t javaslok inkább, meg egy másik főórumban a lányok a Syntha-6 nevűt is dícsérték, az is elég jól laktat, ezért jobb ezekkel kiváltani 1-1 étkezést. A fehérjeturmixal diétázók fórumát keresd meg, bár már eléggé régen áll az a fórum, de ha megtalálod és van időd visszaolvasni, ott elég sok fehérjealapú turmixról van benne szó.
2009. febr. 4. 16:48
Mostanában rászoktam arra, hogy este 11 után, amikor hangosan korog a gyomrom, de télleg, csinálok egy fele-viz-fele-tej+1 kanál por turmixot és akkor legalább el tudok aludni. Meg nem is hízlal.
9. ELEN
2009. febr. 4. 16:46
Engem sport után mindig eltelít,sokáig nem vagyok éhes.
2009. febr. 4. 16:45
Az tuti, hogy nem lehet tőle jóllakni.
7. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 3. - Funky_b)
2009. febr. 4. 16:43
Ha esetleg étkezés helyett enném és nem utána, talán még használna is. De túlságosan nem valószínű, mert elég kevés benne a szénhidrát.
6. ELEN
2009. febr. 4. 16:42

Én úszás után ittam nindig,nekem bejött,éhes sem voltam és kicsit mintha szálkásodtam volna is.

Amúgy tényleg nagyon finom,több ízben van.

Most másikra váltottam,azt mondta a csajszi,ez is hasonló,gondoltam kipróbálom,mert több ízben van.

2009. febr. 4. 16:41
Igen, fogyás szempontjából érdekel.
2009. febr. 4. 16:40

Ja, hogy fogyi szempontjából kérdezed?

Azt nem tudom, mert én akkor eszem, ha egy kis nassra vágyom...

2009. febr. 4. 16:40
Hatás?:)
2009. febr. 4. 16:39

Nagyon finom.

:-)))

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook