Protein Delite. Tapasztalatok? (tudásbázis)
nem értem miért mondod, egy adagban mindössze 5g szénhidrát van, ebből is 1,5 g élelmi rost, tehát 3,5g felszívódó szénhidrát van benne.
ez aztán igazán nem sok:))
amúgy a csokisban is szinte biztos, hogy nem normál csoki van, hanem valami kakaópor-édesítő kutyulék, szóval tuti hogy nem ettől híztál:)))
annyiban igazad van, hogy a whey proteinben csak 1,5 g ch van, viszont ez mind cukor.
2 g ch különbség adagonként szinte semmi.
Protein Deliet:
Szerintem, ha fogyni akarsz, akkor pont ne vacsora helyett idd meg, mert sok benne a szénhidrát. Vannak whey protein italok, amiben több a fehérje, kevesebb a szénhidrát, de én megfigyeltem, hogy ha abból ittam este, nem fogytam. Mindenkinek más a szervezete, de nekem este nem szabad ilyesmit innom, mert nem fogyok. Azért ittam, mert súlyzóztam is, de aztán rájöttem, hogy jobb, ha reggel, és max napközben iszom, mert különben ott vagyok, ahol a part szakad.
Mellesleg én pont a legnépszerübbet, a csokisat (csokidarabokkal) próbáltam ki, ami nagy hülyeség volt részemöl, mert eleve amiben csoki van, azt este tilos, ha fogyni akarsz.
Őszintén? Fogalmam nincs róla. Ha a szaküzletben megkérdezed az eladót, ő sem tudja. Ismer 1-2-t, azokat fogja ajánlani, aztán kész. Bioboltban detto.
Állítom neked, hogy annak lenne egyedül értelme, ha vennél teljes kiőrlésű bio cukormentes műzlit, 1000 forinton felül van az ára, de pontosan ki tudod számolni, hogy mi mennyi hány g és kcal. Leöntöd 1 dl tejjel vagy kefirrel, joghurttal, hagyod állni, hogy megszívja magát (még egy kis friss gyümölcsöt is vághatsz rá) és azt vacsorázod. Biztos, hogy semmi kemikália nincs benne, laktató és még finom is. Ezt ebben a pillanatban találtam ki, mondom magamnak is! Egy csöpp édesítőt rá lehet szórni, ha kell az édes íz. Vagy egy kiskanál mézzel.
Na, ezt szabadalmaztatni fogom. És jó lassan edd, hogy soká tartson!
Jó étvágyat!
:-)))))
A Protein Delite 1 mérőkanalában (20 g) 3.5 g ch van, melyből 1 g az cukor.
Nem tudom, mennyinek kéne lenni a ch-nak étkezéshelyettesítőként, de 3.5 g az nagyon kevés. Szerintem, de én nem vagyok dietetikus. Csak abba gondolj bele, hogy egy cukorbeteg ember, aki csak nagyon kevés szénhidrátot fogyaszthat és elvileg még fogynia is kéne, megehet naponta 120-150 g ch-t. Hát akkor mennyi a 3.5? Még ha többször is eszed 1 nap. Én is így akartam, hogy minimum egy étkezést kiváltani, de nem jött be, és most te itt ráébresztettél, hogy miért nem. Mert túlságosan kevés.
:-))
Ezeket inkább sport után szokták inni,mint csak úgy,egy-egy evés helyettesítésére.
Úgy nem tudom használ-e.
Nem tudom,biztos igazad van,pár tasakkal vettem,ha nem jön be nem veszek többet.
De amúgy nagyon finom és sokáig nem vagyok éhes.
Az izmaimnak biztos jót tesz és nekem a fogyiban is sokat segít.
Lehet visszatérek majd a másikra,majd látom.
Én táplálék hellyettesítést szeretnék csinálni. Olvastam azokat, amiket ide beirtatok, és utána is néztem, de sok helyen azt láttam, hogy hízásra használják, de gondolom ez izomtömeg növelés. Tehát, ha én valamelyiket innám, helyettesíteném vele az étkezést, akkor nagy valószínűséggel súlyvesztés következne be. Jól gondolom?
Helyettesítésre hány g ch-nak kell benne lenni?
Én úszás után ittam nindig,nekem bejött,éhes sem voltam és kicsit mintha szálkásodtam volna is.
Amúgy tényleg nagyon finom,több ízben van.
Most másikra váltottam,azt mondta a csajszi,ez is hasonló,gondoltam kipróbálom,mert több ízben van.
Ja, hogy fogyi szempontjából kérdezed?
Azt nem tudom, mert én akkor eszem, ha egy kis nassra vágyom...
Nagyon finom.
:-)))
További ajánlott fórumok:
- Protein shake tapasztalatok
- Hasbol szeretnek fogyni, este 11kor fejezem be a napi hazi edzesemet, utana ehetek proteindus eteleket?
- Szerintetek a fogyasztó teákkal vagy a proteines diétás porokkal lehet többet fogyni?tipp vagy vélemény?
- Crema tejes proteines hajpakolót használok, de fél óra után beszívja a hajam, ez jó? Vagy öblítsem ki inkább?
- Ez a CRP (C-reaktív protein) eredmény milyennek számít?
- Herbalife-ideális reggeli, Thermojetics HPLC protein szelet - Ismeri, használja valaki, van valami tapasztalatotok róla?